Companii Management Stiri

Bonusuri de sărbători, pentru motivarea angajaților

15/12/2016 < 1 min read

Bonusuri de sărbători, pentru motivarea angajaților

Reading Time: < 1 minut

Una din doua companii alege să ofere bonusuri cu ocazia sărbătorilor de iarnă, potrivit unui sondaj realizat de BestJobs.

Aproape 50% dintre angajatori (47%) sunt hotărâți să-și răsplătească angajații și vor acorda un bonus, fie în bani, fie sub forma de produse sau vor organiza pentru angajați diferite activități: petreceri sau team building-uri.

“Valoarea bonusurilor se situează între 100-500 euro/angajat (51% din angajatori), iar 4% vor acorda bonusurile de peste 500 euro/angajat“, aratcompania, într-un comunicat de presă.

În rândul companiilor respondente se numără însă și angajatori (19%) care nu vor acorda o primă specială cu ocazia sărbătorilor, bonusurile angajaților fiind legate de atingerea obiectivelor de performanță și nu de o anumită perioadă a anului.

De cealaltă parte a baricadei, candidații sunt sceptici, doar 35% dintre aceștia așteaptă să primească un bonus în luna Decembrie.

Sondajul privind acordarea bonusurilor de sărbători a fost efectuat pe un eșantion de 500 companii, respectiv 3000 candidați, în perioada 31 octombrie – 15 noiembrie 2016 pe site-ul BestJobs.

bonusuri-angajati

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă