BizRemote by certSIGN Stiri

C&A, sprijin pentru furnizori

24 apr. 2020 < 1 min

C&A, sprijin pentru furnizori

Reading Time: < 1 minut

După ce a fost nevoită să închidă cele peste 1.400 de magazine și să oprească toate comenzile, compania C&A susține un plan de acțiune pentru a ajuta producătorii de confecții și lucrătorii din țările cu economie în curs de dezvoltare să supraviețuiască perturbării comerțului global cauzat de pandemia COVID-19.

Acordul încheiat de Organizația Internațională a Muncii, Organizația Internațională a Angajatorilor (IOE), Confederația Sindicală Internațională (ITUC) și Sindicatul Global IndustriALL solicită marilor branduri din industria fashion, retailerilor și guvernelor să își asume măsuri care să protejeze veniturile, sănătatea și contractele de muncă ale lucrătorilor din industria de îmbrăcăminte în timpul crizei COVID-19.

C&A, împreună cu alte mărci și retaileri din industria fashion, solicită guvernelor și instituțiilor financiare să accelereze accesul la creditare și asigurarea veniturilor pentru întreprinderi și lucrători. În cadrul planului de acțiune, C&A se angajează, de asemenea, să deschidă linii de comunicare eficiente cu partenerii lanțului de aprovizionare în legătură cu starea operațiunilor comerciale și planificarea comenzilor, în funcție de evoluția crizei actuale.

 C&A a restabilit până în prezent 93% din comenzi

Ca răspuns la dispozițiile guvernamentale de închidere a celor 1.400 de magazine din Europa, C&A a fost inițial obligată să întrerupă toate comenzile. De atunci, retailerul de modă a contactat cei peste 300 de furnizori ai săi pentru a găsi soluții reciproc avantajoase. C&A a restabilit până în prezent 93% din toate comenzile întrerupte anterior.

„Dincolo de măsurile imediate de combatere a impactului acestei crize, C&A rămâne implicată în instituirea și consolidarea pe termen lung a sistemelor durabile de protecție socială pentru a avea o industrie de îmbrăcăminte mai echitabilă și mai rezistentă în țările care nu au asemenea structuri”, a declarat Jeffrey Hogue, Directorul departamentului Sustenabilitate al C&A.

Foto: © Victoria Denisova | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: