Companii

Cafeaua este mai bună cu laptele Maresi

14 mai 2019 2 min

Cafeaua este mai bună cu laptele Maresi

Reading Time: 2 minute

Românii preferă cafeaua cu lapte, iar Maresi le oferă cel mai bun lapte pentru cafea. Maresi Lapte Condensat este asociat cu denumirea generică a laptelui pentru cafea în Austria, multe decenii fiind singurul lapte pentru cafea din această țară.

Produsul este adus de companie și pe piața din România, fiind susținut de un spot arată proprietățile laptelui care nu diluează cafeaua, ci o face perfectă. Spotul este realizat de Călin Coman, Screenwriter și director Handsome Wolf Production, iar protagonist este Virgil Ianțu.

https://www.youtube.com/watch?v=Mc32BisXu-4

Oamenii beau cafea cu lapte si cu toate astea nimeni nu vorbește despre laptele care poate să strice sau să dea gust cafelei. „Deși în Austria Maresi este sinonim cu laptele pentru cafea, în România nu este destul de cunoscut. Am hotărât să facem cunoscut acest ingredient care face cafeaua mai bună folosindu-ne si de un nume cunoscut în România”, a declarat Liliana Bock, Marketing manager, Maresi Foodbroker.

„O reclamă trebuie în primul rând să îți ofere un moment. De inspirație. Sau de relaxare. Sau amuzament. Sau reflecție. Astăzi fugim de brand-uri care ne spun mereu ce să facem. Vrem produse care ne inspiră. În al doilea rând, mie îmi plac poveștile. Poveștile întotdeauna câștigă. Pentru că noi, oamenii, le visăm sau le trăim în viața de zi cu zi. Suntem dependenți de povești. De aici a plecat ideea acestei reclame”, spune Călin Coman. Reclama, realizată la Timișoara, a fost filmată cu aparatură ARRI Alexa, cu care se filmează și Game of Thrones.

Produs pentru prima oară în 1955, Maresi este un lapte condensat, fără zahăr, nu conține organisme modificate genetic sau alți aditivi. Maresi Lapte Condensat Eco are 7,5% grăsime, nu are zahăr, organisme modificate genetic sau alți aditivi, fiind primul și singurul lapte de cafea produs din cel mai bun lapte austriac provenit din Valea Enns, din Styria. Poate fi păstrat oriunde atâta timp cât nu a fost deschis, doar după deschidere trebuie să fie pus la rece. Pentru cei care vor ceva mai ușor, există Maresi Lapte Condensat Light, care are 4,0% grăsime. Laptele Maresi poate fi folosit și pentru gătit sau copt, oferind un gust rafinat cremelor și sosurilor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: