Companii Lifestyle Stiri

Un concept premium, de la World Class

5 mai 2015 < 1 min

Un concept premium, de la World Class

Reading Time: < 1 minut

In luna mai, World Class lanseaza conceptul premium W. by World Class odata cu inaugurarea celui mai nou fitness/lifestyle boutique club in Piata Charles de Gaulle.

Cu W. by World Class din Piata Charles de Gaulle, am creat un boutique club de lifestyle care ofera echilibrul perfect intre frumusete, liniste si functionalitate, unde fiecare membru beneficiaza de o experienta unica datorita atentiei acordata fiecarui detaliu. 35 de ani de experienta in fitness, instructori si antrenori personali atent selectati din echipa World Class, impreuna cu cele mai interesante ore de group fitness, Yoga si Pilates creeaza o experienta urbana holistica care stabileste un nou standard in industria de fitness din Romania.

Clubul ofera o zona fitness cu cele mai noi echipamente de la Life Fitness si cele mai noi trenduri in functional training, un studio de Pilates cu instructori atestati de FiFItaly, un program variat de Yoga, cele mai noi ore de group fitness cu cei mai buni antrenori World Class, precum si o piscina si o zona de relaxare. Mai mult, clubul pune la dispozitie vestiare private cu serviciu de curatatorie, precum si un nou concept de juice bar si parcare pentru toti membrii.

W. by World Class Charles de Gaulle va fi urmat de alte cluburi, formand astfel un lant lifestyle premium, unic in reteaua de fitness World Class si in Romania.

World Class este liderul in fitness in Romania, cu 12 cluburi si 30.000 de membri. In 2015, World Class va mai deschide alte 10 unitati, avand ca obiectiv detinerea a 22 de cluburi la finalul anului, cu nu mai putin de 45.000 membri.

Foto: Site World Class

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: