Lifestyle Stiri

Cămăși cu care să te simți ca în vacanță, în noua colecție Braiconf

28 apr. 2017 2 min

Cămăși cu care să te simți ca în vacanță, în noua colecție Braiconf

Reading Time: 2 minute

Colecția vară 2017 Braiconf aduce elemente speciale, traduse prin țesături, culori, grafică și mesaje inscripționate. Toate cămășile, atât cele elegante, cât și cele casual, sunt menite să îi facă pe cei care le poartă să se simtă relaxați, ca într-o zi de vacanță.

De purtat la birou

Clienții business pot alege țesături din bumbac de calitate superioară, din fire dublu răsucite, structuri elaborate și desene rafinate de dungi fine și microcarouri. Pentru cămășile din această categorie predomină paleta cromatică pastelată, în spiritul sezonului estival. Prețiozitatea colecției este marcată și de mici detalii rafinate din interiorul gulerului, cum ar fi bentița subțire, de câțiva milimetri, fixată la baza steiului cămășii.

Pentru momentele de respiro

La cămășile casual, gândite pentru un stil relaxat, de weekend sau vacanță, se evidențiază originalitatea și diversitatea designului, precum și cromatica. Acestea au tăieturi și combinații inedite de țesături, stampe special proiectate și cusături decorative rafinate. Inspirația maritimă se regasește în folosirea nuanțelor de roșu, albastru, turquoise, bleu, alb sau în combinații pastel bleu-roz. Țesăturile folosite sunt din in și bumbac.

O noutate o reprezintă cămăsile lejere, realizate din țesătura “fil-coupe”, ce conțin mesaje brodate, cum ar fi “it’s a
good day” sau “be delight”. În aceeași notă, colecția de vară cuprinde și o linie cu imprimeuri colorate, cu motive geometrice, vegetale și zoomorfe.

Pentru femei, răsfăț din mătase naturală

Pentru femei, designerii Braiconf au gândit bluze din mătase naturală și bumbac fin, lejer, cu efect jaquard. Motivele vegetale și maritime din colecția masculină se regăsesc și aici, traduse prin elemente estivale: printuri florale stilizate multicolor, imprimeuri cu corali, motivele hawaiene în combinație cu dungi nautice sau imprimeul cu rechini.  

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: