Companii Stiri

Cat cheltuiesc romanii cu “cel mai bun prieten”

2 sept. 2015 2 min

Cat cheltuiesc romanii cu “cel mai bun prieten”

Reading Time: 2 minute

Romanii aloca sume importante pentru ingrijirea prietenilor lor patrupezi, costurile pentru hrana cainilor situandu-se intre 60 si 300 lei lunar, potrivit Hornbach.

„Unul dintre cele mai importante criterii care determina suma cheltuita este rasa cainelui detinut. Astfel, produsele alocate pentru hrana unui Rottweiler sau Beagle, vor fi diferite de sortimentul ales pentru un Bichon sau Westie, fiecare tip de hrana fiind adaptat nevoilor fiecarei rase”, spune Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

Totodata, reprezentantul companiei observa faptul ca, din cele 200 de tone de hrana disponibile pe stoc in toate cele 5 magazine din Romania, pe primul loc in topul vanzarilor din aceasta categorie se remarca hrana uscata, aceasta fiind urmata indeaproape de hrana umeda si produsele tip recompense. Toate acestea alcatuiesc un coş de cumparaturi care variaza intre 60 şi 300 de lei lunar.

Specialistii Hornbach amintesc faptul ca, pe langa rasa, hrana se alege si in functie de greutatea, varsta si comportamentul cainelui. De asemenea, hrana in sine trebuie sa contina elementele de baza ale nutritiei cainelui, aceasta necesitand un echilibru optim intre nivelurile de proteine, vitamine, grasimi si fibre. In acest sens, recomandarea consilierilor Hornbach este alegerea unui produs al carui continut sa fie bogat in vitamine, grasimi si proteine de origine animala, toate procesate la cel mai inalt nivel tehnologic.

„Clientii au acordat dintotdeauna o atentie sporita hranei animalelor, in special a cainilor si pisicilor, acestia fiind prezenti in foarte multe din casele romanilor, iar preferinta pentru produsele de calitate se remarca in volumul vanzarilor. De exemplu, unul dintre brandurile care a cunoscut o crestere semnificativa in topul achizitiilor este Mr. Beef, marca proprie Hornbach, produsa exclusiv in Germania”, a mai spus reprezentantul companiei.

In plus, necesarul de cumparaturi pentru caini nu se limiteaza doar la hrana, cosurile romanilor fiind completate de accesorii precum zgarzi, lese, jucarii, dar si produse de intretinere cum ar fi sampon, pieptene sau ghilotina pentru gheare.

Intreaga gama dedicata produselor pentru caini va fi in centrul atentiei in toate cele cinci magazine Hornbach, pe parcursul lunii septembrie. Astfel, cei interesati vor avea parte de o expozitie cu aceste produse, dar si de consiliere din partea specialistilor Hornbach.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: