Brand Focus Business Companii Tech

Ce trebuie să luați în considerare înainte de a implementa sau migra ERP-ul în cloud

19 apr. 2021 2 min

Ce trebuie să luați în considerare înainte de a implementa sau migra ERP-ul în cloud

Reading Time: 2 minute

Ca urmare a lansării de către Microsoft a unui ERP cloud în România pe 1 aprilie 2021, Intelligent Systems organizează o masă rotundă care va face lumină asupra diferenței dintre soluția software locală și cloud, tendințele, provocările și oportunitățile legate de la sistemele ERP. Acest eveniment pune laolaltă profesioniști cu experiență pentru a-și împărtăși experiențele asupra subiectului din perspectivă tehnică, de afaceri și operațională.

În cadrul mesei rotunde, Mihai Tătăran, Director General Avaelgo, Microsoft Azure MVP și Microsoft Regional Director, va oferi rapunsuri la întrebările pe care și le pun companiile atunci când iau în considerare implementarea sau migrarea către cloud.

Pentru IMM-uri

Comentând participarea sa, Mihai a declarat: „Cloud ERP-ul a apărut ca o soluție viabilă pentru întreprinderile mici și mijlocii, dar și pentru firmele mari, în funcție de specificul și complexitatea acestora. Dacă există un mare punct de vânzare pentru ERP cloud-ul Microsoft, atunci acesta este ușurința și accesibilitatea în exploatare, respectiv ușurința scalării în sus sau în jos în funcție de nevoile afacerii dvs., astfel încât să nu trebuie să re-implementați de fiecare dată când se schimbă ceva. Din experiența noastră știm că renunțarea la control și trecerea rapidă la Dynamics în organizația dvs. poate fi înfricoșătoare, deoarece informațiile pe care le stocați într-un sistem ERP sunt vitale pentru afacerea dvs. și încredințarea acestora către cineva din afara afacerii dvs. este un pas important, dar Microsoft Dynamics ERP satisface în mod stict așteptările privind securitatea sa și oferă de fapt servicii de securitate mai bune decât cele pe care majoritatea companiilor și le-ar putea permite în interior.”

Trecerea la cloud

Un alt participant la eveniment va fi Eleonora Bettinelli, director de vânzări la Toyota Tsusho Systems Europe GmbH, care va oferi detlii asupra perspectivei clienților și a ceea ce a luat în considerare compania ei atunci când a implementat un sistem cloud ERP. Alături de ea va fi Alexandru Dorobantu, Director General Intelligent Systems România, partener certificat Microsoft Gold. El va împărtăși feedback-ul pe care îl obține de la companii cu privire la trecerea la cloud și dacă acestea sunt gata să migreze ERP-ul lor.

Discuția va fi moderată de cunoscutul Tudor Galoș, care așa cum a comentat „va fi personajul dificil care va pune întrebările incomode”.

Evenimentul online va avea loc pe 22 aprilie și este încă deschis pentru înregistrare.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: