Companii

AFI Europe a deschis AFI Brașov, o investiție de 148 mil. euro care include un mall și o clădire de birouri

21 oct. 2020 3 min

AFI Europe a deschis AFI Brașov, o investiție de 148 mil. euro care include un mall și o clădire de birouri

Reading Time: 3 minute

AFI Europe Romania a inaugurat AFI Brașov, un proiect mixt care îmbină un mall dezvoltat pe 3 etaje cu o suprafață închiriabilă totală de 45.000 mp și birouri de tip clasa A, cu o suprafață închiriabilă totală de 15.000 mp, construite deasupra centrului comercial.

Inaugurarea unui centru comercial este intotdeauna o provocare, dar mai ales în această perioadă provocarea a fost și mai mare. Ne bucurăm că am reușit cu ajutorul chiriașilor să finalizăm proiectul AFI Brașov și să îl deschidem cu majoritatea magazinelor pregătite de lansare. AFI Brașov este cel mai mare proiectul al nostru inaugurat anul acesta, în urma unei investiții de 148 milioane de euro„, a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe Romania.

Terasa verde AFI Brașov are 3.500 mp și vedere către Tâmpa

Amplasat aproape de centrul istoric al orașului, AFI Brașov pune la dispoziția vizitatorilor peste 100 de branduri internaționale de fashion & beauty, precum și branduri de renume local, locuri de joacă, sală de fitness, un centru de divertisment, bănci, farmacii și un hypermarket Carrefour de 6.500 mp. AFI Brașov are și o terasă verde de 3.500 mp, cu priveliște către Muntele Tâmpa, în zona de restaurante și cafenele.

McDonald’s a investit 3 milioane de lei

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s la nivel local, a investit peste trei milioane de lei în restaurantul din AFI Brașov, al patrulea din Brașov și al 86-lea restaurant din România. Restaurantul creează peste 40 de locuri de muncă pentru comunitatea locală. Restaurantul este dotat cu șase kioskuri de comandă care le permit clienților să își personalizeze produsele preferate rapid și ușor, să plătească contactless cu cardul bancar și să scaneze ofertele disponibile în aplicația de mobil simplu, rapid și contactless.

Al 40-lea magazin Carrefour

Noul magazin Carrefour din AFI Brașov, al doilea din oraș și al 4-lea din rețeaua națională a retailerului, a primit Certificarea internațională de Conformitate – SAFE Asset Group, care atestă rigurozitatea și corectitudinea măsurilor anti-Coronavirus implementate și le recunoaște ca fiind în conformitate cu recomandările actuale comunicate de Organizația Mondială a Sănătății, Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC) și cu bunele practici internaționale din retail.

Hipermarketul are primul WineSquare Carrefour din oraș, peste 1.000 de produse BIO, o zonă Gastro cu preparate și produse proaspete locale și internaționale, precum și peste 30.000 de produse sunt disponibile în magazinul fizic, ce pot fi cumpărate folosind inclusiv aplicația Carrefour și casele Self Service sau pot fi livrate direct acasă prin carrefour.ro și BRINGO.

Nike ajunge la Brașov

Sport Time Balkans a deschis un nou magazin Nike în AFI Brașov. Magazinul are o suprafață de 362 mp, oferind cele mai noi colecții de alergare și training, precum și colecții sportswear pentru timpul liber, dar și articole pentru copii. Sport Time Balkans este partenerul și distribuitorul exclusiv Nike din anul 2014, pentru 6 teritorii din regiunea Balcanilor și detine acorduri comerciale pentru încă două țări. Începând cu 1 iunie 2020, compania a preluat distribuția exclusivă a brandului Nike pentru Romania și Bulgaria.

Alte branduri care au anunțat deschiderea magazinelor din AFI Brașov sunt Farmec, care a investit 60.000 de euro în al 30-lea magazin sub brand propriu din România, și Altex, care a investit peste un milion de euro în al doilea magazin al său din Brașov, care se întinde pe o suprafață de peste 1.600 mp.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: