Finanțe Stiri

CEC Bank ieftinește creditele de consum

8 ian. 2018 2 min

CEC Bank ieftinește creditele de consum

Reading Time: 2 minute

CEC Bank derulează în perioada 8 ianuarie-31 martie 2018 o campanie promoțională la creditele în lei de nevoi personale și la creditele de refinanțare credite de consum.

Clienții persoane fizice pot beneficia de o rată a dobânzii avantajoasă, de 9,90% pe an, fixă pe întreaga perioadă de creditare, arată banca, într-un comunicat de presă.

 Pentru a beneficia de promoție, creditele acordate trebuie să respecte mai multe condiții: 

-Perioada de creditare de maximum 5 ani;

-Valoare maximă a finanțării de 90.000 lei;

– Perioadă de grație extinsă, de până la 12 luni;

 – Fără comision de analiză dosar;

– Comision lunar de administrare credit de 20 lei;

– Comision de rambursare anticipată de 1% aplicat la valoarea creditului rambursat anticipat, în cazul în care perioada de timp dintre rambursarea anticipată și sfârșitul perioadei de  rambursare este mai mare de 12 luni, respectiv de 0,5% în cazul în care perioadă de timp dintre rambursarea anticipată și sfârșitul perioadei de rambursare este sub 12 luni;

– Pentru determinarea venitului net se pot lua în calcul toate veniturile certe, cu caracter de permanență pe toată perioadă de creditare ale familiei; 

– Posibilitatea utilizării serviciilor Internet Banking și Mobile Banking pentru vizualizarea situației creditului (soldul creditui, data scadenței, valoarea ratei scadente) și pentru operațiuni curente (plăți, depozite etc).

 „Pe lângă condițiile avantajoase de acordare, clienții noștri au acum posibilitatea contractării unor finanțări cu dobândă fixă, protejându-se astfel în față riscului de creștere a indicilor de referință utilizați la calculul dobânzilor cu rată variabilă”, a declarat Radu Grațian Ghețea, Președinte-Director General CEC Bank.

Exemple de calcul

-DAE 13,53%, calculata in ipoteza unui credit de nevoi personale in valoare de 14.400 lei cu rambursare in 49 de luni, cu o dobanda de 9,90%, fixa pe intreaga durata de creditare, comision lunar de administrare in suma fixa de 20 lei si comision de analiza dosar de 0 lei. Rata lunara va fi de 378,56 lei, iar valoarea totala platibila de 18.549,37 lei.

-DAE 12,18%, calculata in ipoteza unui credit de refinantare credit de consum in valoare de 25.100 lei cu rambursare in 52 de luni, cu o dobanda de 9,90%, fixa pe intreaga durata de creditare, comision lunar de administrare in suma fixa de 20 lei si comision de analiza dosar de 0 lei. Rata lunara va fi de 615,73 lei, iar valoarea totala platibila de 32.017,87 lei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: