BizRemote by certSIGN Lifestyle Stiri

Cel mai mare festival de film din lume are loc online

3 mai 2020 < 1 min

Cel mai mare festival de film din lume are loc online

Reading Time: < 1 minut

Soarta multor festivaluri de film de anul acesta este incertă, unele s-au anulat, altele s-au amânat, un lucru este însă cert: va avea loc un mare festival de film online. Cele mai mari festivaluri de film din lume au anunțat că-și unesc forțele pentru a organiza ”We Are One” un eveniment transmis exclusiv online, pe YouTube, începând cu data de 29 mai, timp de 10 zile.

Festivalul online este organizat de Tribeca Entreprises și YouTube și va prezenta filme oferite de 20 de mari festivaluri ale lumii printre care: Festivalul Internațional de Film de la Berlin și Festivalul de Film de la Cannes, precum și cele de la Veneția, Locarno, New York, Karlovy Vary, San Sebastian, Tokyo, Sarajevo, Toronto și multe altele.

Festivalul va fi transmis pe canalul YouTube.com/WeAreOne în perioada 29 mai – 7 iunie. ”Accesul” în festival este gratuit și programul va include filme, scurt-metraje, documentare, muzică, programe de comedie și dialoguri. Programul complet va fi făcut public de organizatori pe măsură ce se apropie data de început de acestuia.  

Pe durata festivalului se vor putea face donații, iar fondurile care se strâng vor fi direcționate către Organizația Mondială a Sănătății prin fondul de solidaritate pentru combaterea Covid-19. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: