BizRemote by certSIGN Lifestyle Stiri

Cel mai mare festival din sufrageria ta are loc pe 1 mai

apr. 22, 2020 < 1 min

Cel mai mare festival din sufrageria ta are loc pe 1 mai

Reading Time: < 1 minut

Pe 1 mai are loc SolidarLocal, un festival online care reunește peste 40 de concerte susținute de trupe și artiști români. Printre primii artiști confirmați se numără: Iris, The Sonic Taste, The Kryptonite Sparks, Liviu Teodorescu, Nicole Cherry, Dora Gaitanovici, Jurjak, Valeria Stoica și Les Elephants Bizarres, urmând să fie anunțate și alte nume, în curând. Concertele, care vor fi înregistrate anterior acasă, vor dura între 10 și 20 de minute, vor fi consecutive și vor fi prezentate de DJ-i sau MCs de la mai multe posturi de radio românești.

”Biletul de intrare” la acest festival este o donație către asociația Dăruiește Viață, prin intermediul iaBilet.ro. Cei care donează, primesc un cod pe care să îl folosească pe 1 mai pentru a viziona concertele pe site-ul SolidarLocal.ro.

Donația minimă este de 30 de lei și nu există o limită maximă a donației. Donația nu include comisionul de procesare și streaming de 4%.

Inițiativa este susținută de iaBilet.ro, casele de producție Universal Music, Dark Side Entertainment, HaHaHa Production,Seven Arts, SOverground, Radio Guerrilla, Saatchi & Saatchi + The Geeks, Swanboy Music și 360 Revolution, iar platforma de streaming este oferită de vStage.ro.

Foto: © Classic Vector | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: