Lifestyle

Cetatea Siria, gazda unui spectacol marca Mercedes-Benz

20 mai 2016 < 1 min

Cetatea Siria, gazda unui spectacol marca Mercedes-Benz

Reading Time: < 1 minut

Una dintre cele mai frumoase zone seculare din judetul Arad, satul Siria, mentionat documentar inca din secolul XII, a constituit locul ideal pentru un test drive organizat de compania romano-germana Auto Schunn. Frumusetea celor mai noi modele lansate de producatorul Mercedes-Benz, noua Clasa E, noul C Coupe si noul GLS, a fost excelent pusa in valoare in peisajele naturale dintre Campia Aradului si Muntii Zarandului. Sesiunile de teste auto au reconfirmat si consilidat viziunea revolutionara marca Mercedes-Benz atat pentru confortul de exceptie cat si pentru tehnologiile dedicate sigurantei consacrate de-a lungul timpului.
„In prima parte a lunii mai, la Arad s-a desfasurat saptamana Mercedes-Benz, sub coordonarea companiei Auto Schunn. Invitatii au fost cuceriti de design-ul de top si inovatiile tehnologice ale noilor modele E, C Coupe si GLS. Evenimentele companiei noastre vor continua in locatiile Mercedes-Benz din Deva in saptamana 16-21 mai si Suceava, in saptamana 23-28 mai, toate aceste modele fiind in permanenta disponibile la vanzare. Ofertele noastre sunt insotite de finantari din cele mai atractive si de servicii originale Mercedes-Benz”, a aratat Elena Kovacs, manager general Auto Schunn.
Saptamana de teste auto de la Arad s-a incheiat cu o tombola generoasa, in cadrul careia premiul cel mare oferit de Auto Schunn a fost un week-end de cinci stele intr-un hotel de lux din spatiul european, dar si premii speciale din colectiile de accesorii originale Mercedes-Benz. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: