BizRemote by certSIGN Lifestyle Stiri

După trotinete, Bolt aduce și serviciile de ride hailing la Constanța

17 nov. 2020 2 min

După trotinete, Bolt aduce și serviciile de ride hailing la Constanța

Reading Time: 2 minute

Platforma europeană de transport la cerere Bolt lansează serviciul de ride-hailing în Constanța, unde deja lansase în august serviciile de închiriere a trotinetelor electrice. Serviciile Bolt de transport la cerere mai sunt disponibile în București și Iași.

Anul acesta a fost unul plin pentru compania estoniană, care a lansat servicii de micromobilitate, de livrare de mâncare și de ride-hailing, în București, Iași, Cluj și Timișoara. În Constanța, până acum, compania era prezentă doar cu serviciile de micromobilitate – închirierea de trotinete electrice.

Constanța a fost o prioritate pentru noi anul acesta. Am început prin a lansa serviciul de micromobilitate, care avea o sezonalitate mai accentuată și putea fi de ajutor mai ales în perioada în care traficul se congestionează în oraș, prin prezența turiștilor. Dar, așa cum am spus de la bun început, ne-am dorit să fim un partener permanent de transport pentru Constanța, nu doar unul estival. Așa încât, următorul pas îl facem astăzi, prin lansarea serviciilor noastre de transport la cerere„, a spus Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România.

Prețul curselor Bolt începe de la 7 lei, în funcție de categoria aleasă. Plata se poate face direct în aplicație, prin înregistrarea unui card de credit, dar se poate opta și pentru plata cash, însă Bolt nu recomandă folosirea acestei metode în contextul situației actuale. Pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de 50%.

Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt recomandă, de asemenea, șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă, conform legilor în vigoare și recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății.

Bolt are peste 30 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 35 de țări din lume, cu servicii de transport la cerere și micromobilitate, cu trotinete electrice și biciclete electrice, dar și livrări de mâncare și pachete.

Compania este prezentă în România cu serviciile de transport de persoane, de transport de produse (Bolt Business), de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Serviciile Bolt sunt disponibile în București, Cluj, Iași, Timișoara și Constanța.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: