BizRemote by certSIGN Lifestyle Stiri

Chef Radu Ionescu gătește pentru cei din linia întâi

21 apr. 2020 2 min

Chef Radu Ionescu gătește pentru cei din linia întâi

Reading Time: 2 minute

Metaminds și restaurantul Kaiamo vin în sprijinul instituțiilor aflate în prima linie în lupta împotriva Covid-19 și oferă zilnic angajaților lor până la 400 de meniuri de prânz preparate de chef Radu Ionescu

Metaminds, o companie românească specializată în integrarea soluțiilor de securitate și Radu Ionescu chef și proprietarul restaurantului Kaiamo vor oferi până la 400 de meniuri de prânz celor din linia întâi în lupta cu coronavirusul. Menurile vor fi preparate cu intrediente de top locale și cu multă dăruire de chef Radu Ionescu, desemnat de ghidul Gault & Millau România „Great Chef of Tomorrow”.

Angajații Serviciului de Ambulanță București – Ilfov, Poliției Sector 1 și SMURD vor putea ridica zilnic între 11:00 – 16:00 din punctul de predare – primire organizat de restaurantul Kaiamo în condiții de maximă igienă și protecție sanitară până la 400 de meniuri de prânz pregătite după rețete inedite sub îndrumarea unuia dintre cei mai talentați chefi ai României.

Campania va dura până pe 26 aprilie și este susținută printr-o donație de 200.000 de Lei de către compania Metaminds. Suma va acoperi costurile pentru materia primă necesară și cheltuielile aferente preparării meniurilor și ambalării acestora, cu respectarea tuturor normelor și condițiilor suplimentare de siguranță.

Continuăm să fim aproape de eroii zilelor noastre care în fiecare zi pun binele colectiv mai presus de confortul personal în lupta cu noul virus care a schimbat fața întregii lumi. Dacă prima noastră contribuție a mers către Spitalul Municipal Rădăuți în zilele cele mai negre pentru județul Suceava, acum ne îndreptăm susținerea către personalul celorlalte structuri esențiale: ambulanță, poliție locală și SMURD. Sperăm ca o masă caldă pregătită cu migală și dragoste de unul dintre cei mai apreciați chefi din România să le aducă un zâmbet și un moment de tihnă acestor oameni minunați, a declarat Andrei Cruceru, CEO al Metaminds.

Primele meniuri au fost pregătite ținând cont și de perioada sărbătorilor pascale. Pe lista de bunătăți pentru duminica Paștelui se regăsesc ouăle de fermă vopsite cu extract natural de sfeclă și napi roșii, bovină tânără din România gătită lent și îndelung în vin roșu asezonată cu legume coapte, găluște din griș și mălai și pasca tradițională preparată după o rețetă de familie.

„În perioada aceasta tulbure ne-am gândit la autoritățile ce trebuie să își îndeplinească îndatoririle, indiferent de împrejurări. Îi menționez aici pe cei care sunt adesea trecuți cu vederea. Eroii anonimi din prima linie. Astfel, inima noastră se îndreaptă către toți. La fel și sprijinul nostru. Paginile istoriei ne-au arătat că în momente dificile, oamenii se unesc. Parteneriatul cu minunata echipă de la Metaminds a început cu un gând bun, iar acum avem o strategie clară. Dorim să le arătăm acestor eroi cât de mult le apreciem efortul. Acesta este momentul în care bucătăria noastră va oferi din nou un strop de plăcere, prin mâncare. Mai ales acum, în pragul Sărbătorilor! Avem speranța că suportul primit în continuare ne va ajuta să continuăm această campanie cât este necesar!”, a declarat Chef Radu Ionescu, proprietar Kaiamo.

Foto: © Carlos Rondon Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: