Finanțe Stiri

BT Securities devine BT Capital Partners

7 iun. 2016 < 1 min

BT Securities devine BT Capital Partners

Reading Time: < 1 minut

BT Securities (BTS), compania de brokeraj a Grupului Financiar Banca Transilvania si cel mai mare broker de retail din Romania, devine BT Capital Partners. Rebrandingul marcheaza finalizarea cu succes a tranzactiei dintre BTS si Capital Partners.

Totodata, BT Capital Partners preia rolul de membru exclusiv in Romania al M&A International, una dintre cele mai mari aliante la nivel global a firmelor independente din domeniul fuziunilor si achizitiilor.

Printr-o tranzactie care a avut loc in luna martie a.c., BT Securities a preluat activitatea de investment banking a companiei Capital Partners, cea mai importanta firma romaneasca independenta de consultanta in domeniul M&A si Corporate Finance.

“Clientii nostri au primit foarte bine crearea BT Capital Partners, motiv pentru care suntem extrem de increzatori ca avem potentialul de a deveni in curand lideri de piata pe toata gama de servicii pe care o oferim”, a declarat Paul Prodan, presedintele BT Capital Partners.

Parte a celui mai mare grup financiar cu capital romanesc, BT Capital Partners ofera companiilor locale cu potential investitional gama completa de servicii specializate: consultanta pentru fuziuni si achizitii sau listare pe burse, brokeraj, structurarea schemelor de finantare complexe si consiliere strategica de management in cele doua centre operationale din Cluj-Napoca si Bucuresti.

Incepand cu aceasta saptamana, BT Capital Partners are un nou Sediu Central, pe str. Constantin Brancusi, nr. 74-76, cladirea Brancusi Business Center, in Cluj-Napoca. In Bucuresti, Sucursala BT Capital Partners se afla acum pe bd. Ion Ionescu de la Brad nr. 1A, et. 4, cladirea Baneasa Airport Tower, sectorul 1.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: