Companii PR Xchange Stiri

Administrarea cheltuielilor de afaceri in era digitala

08/04/2016 3 min read

Administrarea cheltuielilor de afaceri in era digitala

Reading Time: 3 minute

Edenred a lansat o noua linie de business in Romania: Spendeo by Edenred aduce administrarea cheltuielilor de afaceri in era digitala

Edenred, liderul mondial si national in domeniul cardurilor si tichetelor preplatite pentru companii, a lansat o noua linie de business in Romania, cu solutia de Expense Management Spendeo by Edenred – prima solutie integrata pentru gestionarea cheltuielilor de afaceri.

Solutia se adreseaza companiilor care doresc sa elimine procesarea manuala a deconturilor, sa simplifice fluxul de aprobare a cererilor de fonduri si sa imbunatateasca controlul asupra cheltuielilor efectuate de angajati.

Lansarea Spendeo by Edenredin Romania a avut loc in luna martie intr-o conferinta organizata la Novotel Bucharest City Center, unde au participat directori financiari si specialisti in contabilitate si resurse umane.

Spendeo by Edenred – cum functioneaza

Inovatia adusa de Spendeo este controlul si integrarea tuturor aspectelor care intervin in administrarea cheltuielilor efectuate de angajati: companiile aproba cererile de avans si transfera bani catre angajati in timp real din platforma online Spendeo,iar angajatii solicita fonduri si trimit deconturi prin aplicatia mobila Spendeo. Plata cheltuielilor de afaceri se efectueaza cu ajutorul cardurilor preplatite Spendeo, care pot fi folosite in cea mai mare reteala nivel mondial, MasterCard. Astfel,  Spendeo by Edenred aduce control imbunatatit si economii pentru companii. Vianney du Parc

„Solutia Spendeo by Edenred a fost deja lansata cu succes in Franta, Italia, Polonia si Spania. Grupul Edenred are peste 20 de ani de experienta in solutii de Expense Management pentru piata B2B si ne dorim sa sprijinim si companiile din Romania oferindu-le noi solutii pentru administrarea cheltuielilor de afaceri”, a declarat Vianney du Parc, Director General al Edenred Romania.

Platforma online poate fi integrata cu programele informatice financiare ale companiilor si permite aprobarea cheltuielilor, administrarea cardurilor si a deconturilor. Companiile care utilizeaza  platformaSpendeo pot face transferuri instant de fonduri catre cardurile angajatilor, pot  sa comande carduri noi sau sa aloce cardurile existente catre alti utilizatori. De asemenea, platforma le permite angajatorilor sa stabileasca diverse restrictii in utilizarea cardurilor, spre exemplu limitarea utilizarii acestora la anumiti comercianti, la bancomat sau in cadrul unor anumite intervale orare, in functie de politica fiecarei organizatii.

Cardul Spendeo este un card de plata preplatit, utilizabil in cea mai mare retea de comercianti acceptanti in Romania si la nivel international, este securizat cu cip si cod PIN si permite plati contactless. Angajatii pot utiliza cardurile pentru a plati toate cheltuielile de afaceri, cum ar fi mese de protocol, transport, cazare, dar si cheltuieli de intretinere a masinilor de companie sau achizitii de software. Aplicatia mobila Spendeo permite utilizatorilor cardurilor diverse actiuni precum verificarea soldului, solicitarea de fonduri sau crearea deconturilor, blocarea cardului sau reamintirea PIN-ului. Angajatii care folosesc carduri Spendeo pot transmite prin aplicatia mobila imagini scanate ale chitantelor sau facturilor, simplificand procedurile de verificare in departamentele financiare.

“Vrem sa sprijinim companiile din Romania in drumul lor spre digitalizare si sa furnizam solutii personalizate la nevoile acestora. Spendeo by Edenred este o solutie simpla pentru companiile care cauta  modalitati eficiente de a-si imbunatati controlul asupra”, spune Iulian Alexe, Business Development si Expense Management Director la Edenred Romania.

Cu un volum emis de peste 18,3 miliarde de euro la nivel mondial, Edenred este cel mai mare emitent de tichete si carduri preplatite pentru companii atat in Romania, cat si la nivel international.

In Romania, peste 35.000 de companii acorda tichete si carduri de masa Ticket Restaurant, tichete si carduri cadou si alte tipuri de tichete emise de Edenred, catre peste 1 milion de angajati si colaboratori.

 

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă