Stiri Tech

Chiar și un DeathAdder are varianta Mini

12 iul. 2020 < 1 min

Chiar și un DeathAdder are varianta Mini

Reading Time: < 1 minut

Razer a lansat DeathAdder V2 Mini, cel mai nou membru al familiei de accesorii de gaming. Noul Razer Mini a fost proiectat ca răspuns la solicitările comunității de utilizatori pentru un mouse mai mic și mai ușor, dar care să păstreze forma ergonomică special proiectată pentru dreptaci și utilizată de peste 10 milioane de utilizatori.

Cântărind doar 62g, DeathAdder V2 Mini este un mouse de gaming cu greutate deosebit de redusă proiectat pentru utilizatorii cu mâinile mai mici.

Construit pentru maximum de confort atât în priză ”Palm” cât și în priză ”Claw”, mouse-ul oferă un nivel optim de control , în timp ce forma versatilă asigură confortul pe durata sesiunilor prelungite de utilizare.

V2 Mini include bine cunoscutele switch-uri optice dezvoltate de Razer pentru mouse-uri, care rezistă până la 70 milioane de acționări. În plus, noul dispozitiv este echipat cu un senzor optic cu 8.500 DPI care urmărește mișcarea mouse-ului cu precizie.

Noul gadget este echipat cu șase butoane programabile, spațiu de stocare pentru profilurile de utilizator și patine 100% PTFE pentru o mișcare lină pe orice tip de suprafață. Opțiunile de personalizare sunt completate de încorporarea tehnologiei de iluminare Chroma RGB.

Razer DeathAdder V2 Mini are prețuri care pornesc de la 59,99 euro.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: