Stiri Tech

Cifra de afaceri Daikin România, în creștere cu 12%

11 iun. 2019 < 1 min

Cifra de afaceri Daikin România, în creștere cu 12%

Reading Time: < 1 minut

Daikin România, filiala locală a unuia dintre cei mai importanți producători de aparate de aer condiționat, a înregistrat în anul financiar 2018-2019 o cifră de afaceri în valoare de 28.6 milioane de euro, în creștere de 12% față de anul anterior. „Atât segmentul rezidențial, cât și cel comercial au înregistrat o creștere în decursul lui 2018, cea mai mare dezvoltare fiind pe zona de proiecte cu soluții VRV și aparate de aer condiționat din gama Flagship, cu 25%, respectiv 66%. La nivel de grup, în anul anterior, ne-am atins un alt scop important și ne-am consolidat expertiza în domeniul refrigerării prin achiziționarea grupului austriac AHT, lider pe piața de refrigerare comercială, în urma unei tranzacții în valoare de 881 milioane de euro”, a declarat azi Daniel Vasile, Managing Director Daikin Romania, în cadrul unei conferințe de presă.

În anul anterior, Daikin România și-a completat portofoliul de produse din zona rezidențială cu două echipamente: cea mai mică centrală termică de pe piață și pompa de căldură Altherma 3 hidrosplit. Altherma 3 reprezintă o alternativă la centrala termică cu combustibil fosil. Sistemul utilizează o sursă regenerabilă de energie: extrage căldură din aerul exterior, ceea ce îl recomandă pentru reducerea consumului de energie și a emisiilor de CO2.

Am remarcat și în acest an o preferință ridicată pentru produsele high-end, am dublat vânzările din anul precedent pe acest segment. Pentru anul în curs, ne vom concentra eforturile și pe zona de încălzire, centrala termică și pompele de căldură, urmând ca în toamnă să lansăm cea mai performantă pompă de căldură, Daikin Altherma 3 H-HT”, a precizat și Alexandru Rusu (foto), Residential Sales Manager Daikin Romania, prezent la eveniment.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: