Companii Stiri

Noutati de la Hornbach pe piata sibiana

16 sept. 2015 < 1 min

Noutati de la Hornbach pe piata sibiana

Reading Time: < 1 minut

Hornbach a inceput amenajarea celei de-a sasea locatii din Romania, la Sibiu, noul magazin urmand sa fie inaugurat in aceasta toamna. Acesta va avea o suprafata de circa 12.000 metri patrati.

Potrivit afirmatiilor Mugurel-Horia Rusu, Director General al Hornbach Romania, pe langa multitudinea de produse existente la raft, in noul magazin vor fi adusi peste 16.000 metri patrati de  parchet laminat, iar peste 90 de modele vor fi disponibile in stoc permanent.

In ceea ce priveste departamentul special dedicat produselor de gradina, compania va aloca acestuia o suprafata de 2.700 metri patrati, in cadrul careia clientii vor putea gasi peste 400 de specii de plante, unelte necesare, mobilier de gradina şi alte tipuri de produse.

O alta noutate adusa de Hornbach pe piata sibiana o reprezinta zona de ZOO si acvaristica, arie special dedicata iubitorilor de animale. Acest departament al magazinului pune la dispozitia clientilor peste 150 de specii de peşti si peste 2.000 de articole din gama de hrana si accesorii pentru animale.

Nici zona de decoratiuni interioare nu face exceptie, Hornbach oferind peste 300 de modele de tablouri si 200 rame foto clasice sau moderne, peste 600 de articole creative pentru pictat si decorat, dar si peste 100 dintre cele mai noi si inedite modele de tapet. Totodata, reprezentantul companiei a anuntat ca, in cadrul noului magazin, se vor putea mixa peste 1 milion de nuante de vopsea.

Foto: Mugurel-Horia Rusu, Director General al Hornbach Romania

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: