Companii Stiri

12 luni gratuite de Netflix pentru clienții Vodafone și UPC

21 nov. 2019 2 min

12 luni gratuite de Netflix pentru clienții Vodafone și UPC

Reading Time: 2 minute

Clienții comuni Vodafone și UPC România primesc 12 luni gratuite de Netflix dacă optează pentru oferte comune sau dacă achiziționează noi servicii în perioada 21 noiembrie 2019 – 15 ianuarie 2020.

Clienţii Vodafone care procură un pachet UPC cu internet 500Mbps și televiziune digitală, dar și clienţii UPC care optează pentru un abonament mobil de voce de la Vodafone vor beneficia de un cadou de 12 luni de abonament Netflix. Totodată, clienții noi de servicii Vodafone vor primi cadou 6 luni de Netflix la achiziționarea abonamentelor de voce mobilă, începând cu RED 14.

 

Clienții noi Vodafone vor primi o reducere lunară de 2 euro la serviciile mobile cumpărate, respectiv o reducere lunară de 10 lei la ofertele de internet fix și TV. Pe lângă pachetele de Crăciun, toţi clienţii au acces la o serie de smartphone-uri de ultimă generație la preţuri speciale.

“Crăciunul acesta am încheiat un parteneriat cu Netflix pentru a le oferi clienţilor noștri mai mult din ceea ce apreciază sub forma unui pachet extraordinar constând în: servicii fixe și mobile de top, o mare varietate de programe TV și acces la servicii de streaming video de calitate, astfel încât să poată viziona serialele și filmele lor favorite”, a spus Mostafa El-Beltagy, Director Consumer Business Unit, Vodafone și UPC România.

Netflix oferă servicii de divertisment prin internet în peste 190 de țări, având 158 milioane de abonamente plătite, în peste 190 de ţări.

Foto: © Lightfieldstudiosprod | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: