BizRemote by certSIGN Business Companii Stiri

Clinici stomatologice deschise pentru urgențe în 6 orașe

6 apr. 2020 < 1 min

Clinici stomatologice deschise pentru urgențe în 6 orașe

Reading Time: < 1 minut

Clinicile Dentare Dr. Leahu rămân deschise pentru urgențe în București și alte cinci orașe din țară (Pitești, Timișoara, Turda, Oradea și Constanța). În București este deschisă clinica Caramfil 41. 

Clinicile, cu o echipă de 65 de persoane pregătită pentru preluarea urgențelor, sunt deschise în timpul săptămânii, cu un program de lucru de la 10.00 la 16.00.

”În ultimele două săptămâni am avut 1600 de persoane care ne-au contactat, fiind consiliate de echipa noastră și aproximativ 400 de pacienți care au avut urgențe reale”, declară Ionuț Leahu, CEO și fondator al Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

Problemele care pot provoca situațiile de urgență în stomatologie sunt diverse, iar în cadrul clinicilor s-au prezentat pacienți care s-au confruntat cu afecțiuni mai vechi care nu au primit tratamentul corespunzător în timp util, provocându-le infecții și abcese. Potrivit Colegiului Medicilor Stomatologi din România, urgențele care pot pune în pericol starea generală a organismului și induc nevoia de tratament imediat sunt: hemoragia postextracțională, pulpita acută, parodontita apicală acută, pericoronarita dinților incluși, alveolita postextracțională, celulitele, abcesele periosoase, fracturile de maxilar sau de mandibulă, luxația articulației temporo-mandibulare, traumatisme dento-alveolare, gingvostomatita ulceronecrotică. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: