Marketing Stiri

Cockaigne s-a lansat in print

19 oct. 2015 2 min

Cockaigne s-a lansat in print

Reading Time: 2 minute

Cockaigne a lansat prima editie in print a revistei, in cadrul unei petreceri organizate la Club Control, la care au luat parte aproape 900 de invitati.

Gazda petrecerii a fost Catrinel Menghia, fotomodel si Creative Director al revistei.

Tema numarului 6 al revistei este RetroFuture, un curent creativ care sondeaza modul in care oamenii isi inchipuiau in trecut viitorul. Coperta noului numar o surprinde pe Catrinel Menghia intr-o ambianta relaxata, in care se bucura de serviciile oferite de un majordom-robot. Materialul a fost realizat de Cristian Niculae iar Art Director pentru acest proiect a  fost Adrian Cozma.

Vlad Birdu, Cosmin Gogu, Nelum Francesca Caramini, Matthias Neumann, Vali Barbulescu, Ionut Staicu si Vlad Andrei poarta sematura editorialelor foto. Ilustratiile si colejele au fost realizate de Milena Surducan si Julien Britnic.  

Noul numar contine interviuri cu Andreea Badala, creatoarea brand-ului Murmur, cu actorul american de origine romana Sebastian Stan, star al al filmului Captain America: The Winter Soldier si cu arhitectul si designer-ul Fabio Novembre. Printre artistii care isi pun amprenta retrofuturista in Cockaigne se mai numara Ovidiu Buta, Dana Argesan, Laszlo Forray, Francesco Bertola, Alexandru Nimurad, Devon Fay, Josh Hermann si multi altii.

Cockaigne #06 contine si o sectiune dedicata literaturii. Oliviu Craznic si Michael Haulica, unii dintre cei mai apreciati scriitori de SF de la noi din tara, prezinta doua nuvele cu accente retro-future: Last Hourglass si Suicide in Blackbird Street.

“Inca de la lansarea Cockaigne in online, in 2011, visul nostru a fost ca revista sa aiba o identitate si in  print. Dupa patru ani, visul devine realitate si credem ca alegerea temei RetroFuture vorbeste foarte bine despre momentul in care ne aflam”, a declarat Ioan Daescu, redactor sef al Cockaigne.

Revista Cockaigne #06 RetroFuture va putea fi achizitionata din aceasta saptamana din librariile Carturesti, de la punctele de presa din Aeroportul Henri Coanda si, in continuare, de pe www.cockaigne.ro. Pretul revistei este de 45 Lei si include livrarea acesteia in toata tara. Revista poate fi comandata si livrata si in afara tarii.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: