Stiri Tech

Cognizant Softvision vrea să angajeze încă 500 de specialiști IT până la finalul anului. Ce specializări se caută

12 iul. 2021 2 min

Cognizant Softvision vrea să angajeze încă 500 de specialiști IT până la finalul anului. Ce specializări se caută

Reading Time: 2 minute

Cognizant Softvision, unul dintre cei mai mari angajatori de tehnologie din România, intenționează să angajeze încă 500 de noi colegi în echipa din România, până la sfârșitul anului 2021, pe lângă cei peste 500 de colegi angajați în prima jumătate a anului 2021. Astfel, Cognizant Softvision prognozează o creștere de aproape 50% în ceea ce privește numărul total de angajați, la nivel de România, în 2021.

La birou, de oriunde

La începutul acestui an, Cognizant Softvision a anunțat o nouă inițiativă care permite angajaților să lucreze de oriunde în România, oferindu-le astfel flexibilitatea de a lucra remote de acasă sau de oriunde se simt confortabil. Datorită conceptului flexibil în ceea ce privește locul desfășurării activității, Cognizant Softvision a reușit să recruteze peste 500 de noi angajați în primele șase luni ale anului 2021, permițând organizației să răspundă cerințelor de business, în ciuda provocărilor legate de pandemia globală.

„Continuăm să ne concentrăm pe calitate, nu pe cantitate, în tot ceea ce facem. Aceasta include angajarea unor experți care doresc să facă parte din ceva special și să asigure livrarea de produse la cele mai înalte standarde de calitate pentru clienții noștri. Am muncit enorm la crearea unei culturi bogate și diverse și a unor valori care să ofere angajaților și candidaților noștri o experiență deosebită de lucru, și flexibilitate, unde să își poată defini și dezvolta cariera și pasiunea pentru tehnologie. Echipele noastre de delivery, comunitățile tehnice și echipa HR au făcut o treabă fenomenală, aducând în Cognizant Softvision oameni noi, talentați, parteneriate și proiecte deopotrivă, și așteptăm cu nerăbdare să continuăm acest trend pe tot parcursul anului și în 2022”, spune Mihai Constandiș, Country Manager Romania and Head of Eastern Europe Studios.

Filiale în 5 orașe

Cognizant Softvision activează în studiouri din București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Baia Mare.

Compania de inginerie de produse software caută specialiști în Java, Web (JavaScript, React.js, Node.js, etc) DevOps, Big Data, QA Automation, .NET, printre altele.

În prima parte a anului, Cognizant a realizat un parteneriat cu Cercetașii Bistrițeni și World Vision România, unde a donat 561 de computere și echipamente tehnologice în valoare de peste 100.000 de dolari, calculatoarele fiind destinate copiilor aflați în pragul abandonului școlar din cauza lipsei accesului la tehnologia necesară educației online în timpul pandemiei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: