Management

Competența, specializarea și promovarea – ingredientele succesului

16 nov. 2016 < 1 min

Competența, specializarea și promovarea – ingredientele succesului

Reading Time: < 1 minut

conard-crop-pt-featureConrad Pramboeck, Head of Compensation Consulting, Pedersen&Partners, a oferit sfaturi pentru un parcurs profesional fără coborâșuri, la ziua de management din cadrul conferinței Zilele Biz.

Potrivit acestuia, există o rețetă care îți poate crește șansele de a câștiga mai mult și a avea sucees profesional. Ingredientul cheie este competența. „Dacă vrei să te înconjori de oportunități, dezvoltă-ți competența”, recomandă Conrad Pramboeck. Sfatul acestuia este de a-ți dedica primii ani din viața profesională specializării. Abia după ce ai devenit foarte bun pe un anumit segment, undeva după 30 de ani, ar fi recomandat să începi să îți extinzi aria de cunoaștere spre generalizare.

Extrem de importantă, de asemenea, este dezvoltarea rețelei profesionale. „Să fii competent în jobul tău nu este suficient. Networking-ul este din ce în ce mai important. Ai nevoie ca oamenii să aibă încredere în tine, iar încrederea o câștigi, în primul rând, respectându-ți promisiunile”, declară Conrad Pramboeck.

Astfel, consultantul îi îndeamnă pe cei care își doresc o carieră de success să investească în brandul personal, să se privescă pe sine ca pe un produs care are nevoie de o excelentă promovare.

Conrad Pramboeck deține un doctorat în Drept, obținut la Universitatea din Viena. În prezent este Head of Compensation Consulting, la Pedersen&Partners.

Conferința Zilele Biz se desfășoară între 14 – 18 noiembrie, la Novotel, și se află la cea de a 15-a ediție. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: