fbpx
Business Companii Management Tech

Miroslav Majoros, Telekom România: Nu vom reduce salariile; Angajații vor continua să lucreze de acasă1 min

14/05/2020 < 1 min read

Miroslav Majoros, Telekom România: Nu vom reduce salariile; Angajații vor continua să lucreze de acasă1 min

Reading Time: < 1 minut

Miroslav Majoros, CEO Telekom România, a precizat azi, în cadul unei video-conferințe cu presa, că nu vor avea loc reduceri de salarii în cadrul companiei. “Ținând cont de cele întâmplate până acum, de rezultatele financiare înregistrate în primul trimestru și de estimările noastre pentru perioada următoare, nu vor fi tăieri de la salarii la Telekom România”, a spus Majoros.

În ceea ce privește modul de lucru remote, inaugurat la începul Stării de Urgență, șeful Telekom România a precizat că nu se pune problema ca toți angajații să poată reveni la birou, în perioada următoare. “Pur si simplu nu putem lăsa ca toți oamenii să revină la birou. Sunt o serie de limitări în clădiri și open space, impuse de reglementările autorităților, va fi un proces de management prin care vor decide cine sunt cei care vor lucra de acasa, cine se va întoarce la birou,  nu va fi pe bază de voluntariat. Nu cred ca noul normal se va schimba prea curând”, a precizat Majoros. 

De asemenea, șeful Telekom România a mai spus că noul standard remote, bazat pe tele-muncă, este ceva diferit. “Vom furniza o serie de aplicații și servicii pentru tele-muncă, pentru ca angajații să fie protejați. Va fi ceva flexibil, și munca de acasă și office work iar asta nu se va schimba prea curând”, a precizat CEO-ul Telekom România.

La începutul Stării de Urgență, 64% din personalul Telekom România a intrat în faza de remote, ceea ce înseamnă 3.200 de angajați. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *