Companii Stiri

Convergenta ofertelor, obiectivul noii echipe manageriale Orange Romania

28/04/2016 < 1 min read

Convergenta ofertelor, obiectivul noii echipe manageriale Orange Romania

Reading Time: < 1 minut

Orange Romania si-a prezentat astazi noua echipa manageriala, odata cu instalarea Liudmilei Climoc (foto stanga) in functia de Director Executiv, precum a Adelei Guedon ca Director Financiar si a lui Yves Martin ca Director de Marketing. Intre prioritatile companiei pentru 2016, ofertele convergente.

“Prin noile servicii fixe de internet, voce și televiziune, Orange își va completa portofoliul și se va concentra să aducă cea mai bună calitate clienților, așa cum face pe partea de servicii mobile. Calitatea rețelei este în continuare prioritatea noastră. Atenția noastră se concentrează pe menținerea leadership-ului pe 4G și a performanței rețelei, pentru a aduce internetul mobil 4G mai aproape de clienții din toată țara”, a declarat Climoc in prima sa conferinta de presa.

Noile servicii Orange au la baza si acordurile semnate cu operatorul Telekom in luna februarie a acestui an. Astfel, Telekom Romania a incheiat un acord de roaming national cu Orange , clientii sai putand utiliza reteaua Orange 4G/4G+, chiar și atunci cand nu se afla în aria de acoperire a rețelei Telekom. Independent de acordul de roaming national, Telekom Romania și Orange Romania au semnat, de asemenea, un contract de acces la reteaua fixa urbana de fibra optica a Telekom. Acesta permite Orange sa intre pe piata serviciilor de comunicatii fixe si sa ofere clientilor sai Internet fix de mare viteza, precum si servicii TV imbunatatite.  

Liudmila Climoc, ex-CEO Orange Moldova, lucreaza de 19 ani in telecom. Si-a inceput cariera la Orange Moldova, unde a condus numeroase proiecte si lansari comerciale importante. In 2008, a fost promovata din pozitia de Chief Sales Officer in cea de CEO. Sub conducerea sa, compania si-a dublat baza de clienti, la peste 2,6 milioane de clienti astazi, cu o cota de piata de 57% din sectorul de mobil.

 

 

 

 

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă