Stiri

Crama Ceptura direcționează 125.000 de RON către spitalul Județean din Ploiești

25 mart. 2020 < 1 min

Crama Ceptura direcționează 125.000 de RON către spitalul Județean din Ploiești

Reading Time: < 1 minut

Crama Ceptura, parte a grupului Purcari, va direcționa 125.000 de RON către spitalul Județean din Ploiești, bani din care se vor achiziționa echipamente de protecție pentru cadrele medicale pentru a susține lupta grea a acestora împotriva coronavirusului.

500,000 de RON puși la dispoziție de Grupul Purcari în România și Republica Moldova

Contribuția totală a grupului Purcari în cele două țări va fi de 500,000 de RON, din care MDL 1,000,000 (250,000 de RON) din partea fondatorului Grupului, Victor Bostan.

Banii vor fi directionați către un fond adresat exclusiv combaterii epidemiei de COVID-19 în Republica Moldova și România. Proiectele individuale care urmează să fie finanțate din acest fond vizează de la achiziții de ventilatoare pentru plămâni, la suport pentru personalul medical și ajutarea bătrânilor rămași în izolare.

”Profităm de ocazie pentru a apela la reprezentanții business-ului să contribuie în măsura posibilităților la depășirea acestei mari provocări. Nu vom putea construi un business de succes fără să asigurăm sănătatea și prosperitatea societății și comunităților în care trăim. Acum mai mult ca niciodată, este important să demonstrăm solidaritate și să creăm un front comun contra acestei pandemii.” sunt de parere reprezentanții Grupului Purcari.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: