Management Stiri

Ganditorul nr. 1 in leadership, la Conferinta HR Club 2014

2 iul. 2014 2 min

Ganditorul nr. 1 in leadership, la Conferinta HR Club 2014

Reading Time: 2 minute

Dr Marshall Goldsmith, desemnat de publicatia Harvard Business Review drept ganditorul nr. 1 in leadership la nivel mondial, va fi prezent la Bucuresti, pe 30 octombrie 2014, la Conferinta Nationala HR Club “HR Times”. In cadrul evenimentului, aflat deja la cea de-a X-a editie, Dr Marshall Goldsmith va sustine un keynote speech pe tema cresterii angajamentului individual: “A New Approach to Increasing Engagement: Becoming the Person that You Want to Become”.

 

In trecut, aproape toate activitatile de angajament erau concentrate pe modalitati in care compania poate creste nivelul de implicare al angajatilor si nu pe modalitati in care acestia se pot automotiva.Dr Marshall Goldsmith propune o abordare inovativa prin care angajatii sa preia responsabilitatea de a-si creste propriul nivel de angajament. El va prezenta rezultatele cercetarilor sale in coaching, leadership development, fericire si implinire, precum si modul in care pot fi folosite “intrebarile active” pentru a demonstra ca cel mai important factor in schimbarea comportamentelor este persoana, nu programul.

 

Dr Marshall Goldsmith a fost nominalizat drept unul dintre cei mai influenti 10 ganditori din lume in materie de afaceri si cel mai respectat executive coach in cadrul ceremoniei bienale Thinkers50 din 2013 ce a avut loc la Londra. Este autor a 34 de carti de business care s-au vandut in peste doua milioane de exemplare, traduse in 30 de limbi si bestsellers in 12 tari. Doua dintre cartile sale – “Mojo” si “Ce te-a adus aici nu te va duce mai departe” – au fost bestsellers in New York Times. A doua a fost bestseller si in Wall Street Journal si a fost recompensata cu Premiul Harold Longman pentru cartea de afaceri a anului.

 

Conferinta Nationala HR Club este cel mai important eveniment de resurse umane al anului reunind peste 300 de profesionisti in HR, manageri si antreprenori. Evenimentul din 30 octombrie 2014 marcheaza 10 editii ale Conferintei Nationale HR Club, ocazie cu care vom celebra “timpul HR-ului”, era in care resursele umane si talentul oamenilor fac diferenta si transforma o organizatie intr-una de succes. Detalii despre agenda, vorbitori si modalitatea de inscriere sunt disponibile pe microwebsite-ul Conferintei HR Times.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: