fbpx
Finanțe Stiri

Credit de cumparaturi cu cardul1 min

11/02/2016 < 1 min read

author:

Credit de cumparaturi cu cardul1 min

Reading Time: < 1 minut

Credit Europe Bank a lansat Optimo Card, prin care clientii pot plati achizitiile facute in magazine, atat online, cat si offline, in 18, 24 sau 36 de rate, cu o dobanda de 19%.

Detinatorii de Optimo Card vor putea plati in rate intr-o retea de magazine partenere Credit Europe Bank din diverse domenii (electronice si electrocasnice, IT&C, mobila, constructii, bricolaj si amenajari interioare, sanatate etc.), dar si online.

Potrivit unui comunicat al bancii, produsul a fost lansat pe baza nevoii identificate in piata de a le oferi clientilor posibilitatea acordarii unei limite de finantare de tip revolving, pentru cumparaturi de valoare mare ce pot fi achizitionate in rate, pe decursul a 2 sau 3 ani. Clientul nu mai este nevoit sa acceseze 2-3 credite de consum in locatii diferite pentru a achizitiona ce isi doreste, ci are doar un singur produs de tip credit de cumparaturi.

Pentru o limita de credit de pana la 6.000 lei, cardul poate fi obtinut fara documente de venit, daca sunt intrunite conditiile de eligibilitate si dupa verificari in baza ANAF.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *