Finanțe Stiri

Credit de cumparaturi cu cardul

11 feb. 2016 < 1 min

Credit de cumparaturi cu cardul

Reading Time: < 1 minut

Credit Europe Bank a lansat Optimo Card, prin care clientii pot plati achizitiile facute in magazine, atat online, cat si offline, in 18, 24 sau 36 de rate, cu o dobanda de 19%.

Detinatorii de Optimo Card vor putea plati in rate intr-o retea de magazine partenere Credit Europe Bank din diverse domenii (electronice si electrocasnice, IT&C, mobila, constructii, bricolaj si amenajari interioare, sanatate etc.), dar si online.

Potrivit unui comunicat al bancii, produsul a fost lansat pe baza nevoii identificate in piata de a le oferi clientilor posibilitatea acordarii unei limite de finantare de tip revolving, pentru cumparaturi de valoare mare ce pot fi achizitionate in rate, pe decursul a 2 sau 3 ani. Clientul nu mai este nevoit sa acceseze 2-3 credite de consum in locatii diferite pentru a achizitiona ce isi doreste, ci are doar un singur produs de tip credit de cumparaturi.

Pentru o limita de credit de pana la 6.000 lei, cardul poate fi obtinut fara documente de venit, daca sunt intrunite conditiile de eligibilitate si dupa verificari in baza ANAF.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: