Antreprenori by eMAG Stiri

Creste concurenta pe piata inchirierilor de masini

9 mai 2016 < 1 min

Creste concurenta pe piata inchirierilor de masini

Reading Time: < 1 minut
Alpha Cab - Valentin Tanasa
Valenti Tanasa, Alpha Cab

Un nou jucator intra pe piata serviciilor de inchirieri de masini. Este vorba de Alpha Cab, o companie care opereaza exclusiv cu autovehicule marca Mercedes si se adreseaza preponderent consumatorilor din zona de business si expatilor.

Compania, lansata in 2015 si condusa de Valentin Tanasa, activ in domeniul antreprenoriatului din 2008, planuieste sa investeasca aproximativ 1 milion de euro si sa atraga peste 1.000 de clienti activi in primul an. Compania intentioneaza sa ajunga la un parc auto de 50 de masini Mercedes, atat E Class cat si S Class si Vito/Viano. 

Serviciile Alpha Cab sunt momentan disponibile pentru cei ce locuiesc in Bucuresti si Ilfov, insa exista planuri de extindere si in alte orase mari din Romania precum Constanta, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov si Iasi.

Serviciul Alpha Cab poate fi accesat prin intermediul platformei online, telefonic sau cu ajutorul aplicatiei mobile, disponibile pe Android si iOS. Reprezentantii companiei apreciaza ca valoarea medie a unei curse va fi de aproximativ 50 lei. Cei care vor folosi serviciile vor putea achita cu cardul online, in aplicatie, cash sau cu cardul in masina.

In ultimii 7 ani, Valentin Tanasa a administrat mai multe afaceri in invatamant, frumusete si marketing.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: