Finanțe Stiri

Cum pot companiile să-și reducă cu până la 40% cheltuielile cu asigurările

22 mai 2020 < 1 min

Cum pot companiile să-și reducă cu până la 40% cheltuielile cu asigurările

Reading Time: < 1 minut

Leader Team Broker, companie specializată în managementul riscurilor și brokeraj de asigurări, a lansat Auditul programului de asigurare, produs care ajută la reducerea cu până la 40% a costurilor cu polițele de asigurare.

Produsul dezvoltat și testat în ultimul an de Leader Team Broker a pornit de la situații punctuale identificate de-a lungul anilor și ajută companiile să-și creeze un program de asigurare potrivit domeniului de activitate și tipurilor de riscuri la care este expusă compania și pe care trebuie să le asigure.

”Am descoperit situații în care programul de asigurare era pur și simplu un teanc de polițe care nu protejau însă clientul pe măsura costurilor plătite. Am descoperit de asemenea situații în care clientul era expus riscului de a nu fi despăgubit din cauza unor detalii juridice cărora nu li se acordase atenție. Astfel de cazuri ne-au determinat să creăm un produs dedicat, realizat de o echipă de specialiști, cu competențe complementare, capabili să analizeze și să construiască cele mai bune soluții de asigurare pentru clienții noștri. Rezultatul implementării produsului a fost creșterea beneficiilor companiei la costuri mai mici”, spune Alexandra Elena Durbacă, director executiv Leader Team Broker.

Companiile pot solicita online Auditul programului de asigurare ca serviciu de consultanță independent, dar acesta este oferit gratuit dacă își creează propriul program de asigurare cu Leader Team Broker.

Leader Team Broker are în portofoliu peste 700 de soluții și produse de asigurare oferite de 30 de asigurători naționali și internaționali, inclusiv asigurări de cyber risk, de răspundere IT, de răspundere profesională sau de sănătate privată. Compania a intermediat în 2019 prime de 5,6 milioane de euro, în creștere cu 26% față de anul anterior, ceea ce i-a adus un avans al veniturilor cu 22%, până aproape de pragul de 1 milion de euro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: