BizRemote by certSIGN Stiri

Cum poți achiziționa energie și gaz prin intermediul aplicației Glovo

30 oct. 2020 < 1 min

Cum poți achiziționa energie și gaz prin intermediul aplicației Glovo

Reading Time: < 1 minut

Restart Energy este primul furnizor român care permite consumatorilor din România să achiziționeze energie verde sau gaze naturale prin intermediul aplicației mobile Glovo, sub formă de vouchere valorice, cu 30% mai ieftine.

Compania oferă prin Glovo, în promoție limitată, 500 de vouchere valorice de energie electrică, de 100 kWh, 200 kWh, 300 kWh și 500 kWh, și 500 de vouchere valorice de gaze naturale, de 500 kWh, 1 MWh și 5 MWh, care pot fi achiziționate cu 30% mai ieftin, având toate taxele incluse.

În plus, furnizorul oferă clienților noi un bonus de 50 kWh la semnarea contractului și cu un kit de protecție împotriva COVID-19, care este trimis împreună cu prima factură. Tot pentru lupta împotriva virusului, compania donează o parte din profitul realizat în  2020 Asociației Spitalului de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara.

Noi am fost, dintotdeauna, o companie cu procese intuitive și axate pe nevoia clientului și ne menținem promisiunea de a oferi cea mai plăcută experiență de furnizare, 100% digitală. Mai ales acum, în context pandemic, dorim să fim alături de clienții noștri pe toate canalele online posibile și să le luăm grijile de pe cap. Schimbarea furnizorului de energie ar trebui să fie un proces la fel de ușor ca o comandă prin Glovo”, a declarat Armand Doru Domuța, CEO Restart Energy.

Restart Energy este un furnizor național și independent de energie electrică și gaze naturale pentru locuințe și companii, cu capital 100% românesc, înființat în Timișoara. Compania are peste 30,000 de clienți casnici și 5.000 de companii, oferind, printre altele, suport non-stop prin Serviciul de Urgență Restart 24h pentru orice problemă legată de distribuție, precum și gestionarea contului de client 100% online.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: