Lifestyle Stiri

“Cupa Romaniei la Dresaj” la Clubul de Echitatie Equestria

11 aug. 2015 < 1 min

“Cupa Romaniei la Dresaj” la Clubul de Echitatie Equestria

Reading Time: < 1 minut

Clubul de Echitatie Equestria, alaturi de Clubul Sportiv al Armatei Steaua si Federatia Ecvestra Romana, organizeaza concursul Cupa Romaniei la Dresaj, in perioada 14-16 august 2015. In cadrul evenimentului va avea loc si Cupa Steaua Bucuresti la Dresaj Seniori, cele doua competitii totalizand 17 probe sportive de dresaj, dedicate copiilor, amatorilor, debutantilor, dar si sportivilor avansati, grupate pe nivelurile diferite de dificultate.

Concursul va reuni în manejul acoperit al Clubului Equestria 20 de sportivi din toata tara, care isi vor demonstra talentul si indemanarea alaturi de cei aproape 50 de cai inscrisi in probele de dresaj. Datorita programului bogat și al numeroaselor probe, competitiile încep la ora 9:00 atat vineri, cat și în zilele de weekend. 

Probele sportive grupate sub cele doua competitii, Cupa Romaniei la Dresaj si Cupa Steaua Bucuresti la Dresaj Seniori, se desfasoara conform prevederilor FEI – Dressage Challenge. Cupa Romaniei la Dresaj se acorda pentru probele Sf. Gheorghe, Intermediar I si Freestyle Intermediar I, probe ce vor avea loc vineri, sambata si respectiv, duminica.

Cupa Romaniei la Dresaj este o avanpermiera pentru Clubul Equestria, care va organiza si va gazdui in aceasta toamna, in perioada 22 – 23 septembrie, Cupa Challenge la Dresaj, cel mai important concurs de dresaj din tara, desfasurat sub egida Federatiei Ecvestre Internationale (FEI), prin care se realizeaza de catre arbitri straini, o evaluare oficiala a cailor prezenti in competititie.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: