BizRemote by certSIGN MarComm Marketing Stiri

Programe de training virtual pentru profesioniştii din marketing

1 apr. 2020 < 1 min

Programe de training virtual pentru profesioniştii din marketing

Reading Time: < 1 minut

Institutul de Marketing şi Oxford College of Marketing au lansat un nou program de training virtual care să sprijine profesionştii din România să se perfecţioneze prin programe de certificare internaţionale în contextul izolării, care nu permite momentan cursuri la zi.

Cursurile virtuale vor avea loc săptămânal, începând cu 18 mai, timp de 8 săptămâni, cu sesiuni online de câte două ore. Includ și webinare săptămânale, lecții interactive, podcasturi şi asistență  individuală oferită de tutori din Marea Britanie pentru lucrarea aplicată.

Programul virtual costă 520 lire + TVA, adică aproximativ 3360 lei cu TVA inclus, pentru un modul de şase luni de training. Numărul de participanţi va fi limitat, pentru a asigura calitate şi interacţiune celor înscrişi.

Pentru a finaliza un program de certificare complet, cursanţii trebuie să parcurgă şi să promoveze cu succes trei module de certificare. Evaluarea se face de către Chartered Institute of Marketing, care asigură şi certificarea internaţională. Primii înscrişi vor putea finaliza un prim modul şi susţine probele de evaluare în noiembrie 2020. Un program complet se poate parcurge într-un interval cuprins între 18 luni şi doi ani.

Cursurile sunt disponibile pentru Diploma Profesională în Marketing, Diploma Profesională în Marketing Digital şi Certificatul Profesional în Marketing Digital. Pentru prima dată, pe piaţa locală este disponibil cu suport extins Certificatul în Marketing Profesional. Acest program oferă celor aflaţi la început de carieră sau profesioniştilor cu experienţă în domenii colaterale: vânzări, operaţiuni, procurement sau relaţii cu clienţii posibilitatea de a se perfecţiona în marketing. Pentru a participa la training, doritorii trebuie să îndeplinească un set de condiţii de admitere legate de experienţa profesională şi academică şi cunoştinţe avasate de limba engleză.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: