BizRemote by certSIGN Companii Stiri

Dacia Plant donează gel igienizant pentru spitalele din Braşov

7 apr. 2020 < 1 min

Dacia Plant donează gel igienizant pentru spitalele din Braşov

Reading Time: < 1 minut

Dacia Plant donează gel igienizat pentru a ajuta la protecţia şi igiena cadrelor medicale şi a personalului auxiliar de la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov, Spitalul Municipal „Dr. Aurel Tulbure” din Făgăraş, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Brașov şi Spitalul Clinic de Psihiatrie si Neurologie din Braşov.

Flacoanele donate de compania brașoveană acoperă în acest moment necesarul întregilor echipe medicale şi a personalului auxiliar din aceste spitale şi numărul  lor va fi suplimentat pe măsură ce va fi nevoie, arată Dacia Plant, într-un comunicat de presă.

Dacia Plant va dona şi măști chirurgicale de unică folosinţă și dezinfectanți de pardoseală pe baza de hipoclorit către aceste unităţi spitaliceşti, odată ce vor fi încheiate formalităţile vamale.

Compania brașoveană a lansat un gel igienizant destinat menţinerii igienei mâinilor, bazat pe două substanţe puternic dezinfectante şi antimicrobiene: alcoolul de 70% şi argintul coloidal şi are o acţiune rapidă cu un spectru larg antimicrobian.

Dacia Plant este compania românească cu produse naturale inspirate din reţetele tradiţionale, adaptate stilului modern de viaţă.

foto: © Robert Kneschke | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: