fbpx
Companii Stiri

Dent Estet continua extinderea1 min

28/06/2016 2 min read

Dent Estet continua extinderea1 min

Reading Time: 2 minute
dr. Oana Taban_CEO DENT ESTET
Oana Taban, Dent Estet

Grupul de clinici Dent Estet a investit 250.000 de euro in deschiderea primului laborator propriu de tehnica dentara.

Laboratorul Aspen, destinat atat activitatii proprii, cat si clinicilor premium din afara granitelor tarii, eficientizeaza timpul de lucru al medicului si posibilitatea de a oferi pacientilor, in mai putin de 24 de ore, un produs similar dintelui natural.

Investitia cuprinde achizitionarea de echipamente de ultima generatie pentru realizarea lucrarilor dentare: coroane, punti, fatete dentare, proteze dentare, dar si pregatirea tehnicienilor.

Reprezentantii clinicii estimeaza ca vor recupera invesitia in 5 ani.

Planul anual de dezvoltare a laboratorului include cresterea numarului de lucrari de estetica dentara cu 25% precum si investitii constante in aparatura. Pentru primul an de functionare se estimeaza o cifra de afaceri de 500.000 euro.

“Chiar daca Aspen va deservi pentru inceput doar clinicile DENT ESTET in Romania, mizam si pe colaborari internationale deoarece am identificat interes din partea medicilor din strainatate”, declara Cristian Taban, Director Executiv al Dent Estet.

Anul acesta compania intentioneaza sa deschida si Future Smile Studio, primul studio de diagnostic si prefigurare digitala pentru procedurile de estetica dentara, precum si o noua clinica pentru adulti. Grupul de clinici preconizeaza o investitie in valoare de 400.000 euro in noul sediu, alocata in special achizitiei de aparatura medicala. Ca urmare, grupul de clinici vizeaza o crestere organica ce va duce la depasirea valorii de 6 milioane euro.

Infiintat in 1999, grupul de clinici dentare Dent Estet detine in prezent sapte clinici in Bucuresti si Timisoara. Anul acesta, Dent estet s-a alaturat grupului MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locala. Tranzactia a fost aprobata de Consiliul Concurentei in data de 21 iunie 2016.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *