Companii Finanțe Stiri

Dentons și-a mărit echipa din București. Focus pe M&A, piețe de capital, bancar și imobiliare

22 feb. 2021 < 1 min

Dentons și-a mărit echipa din București. Focus pe M&A, piețe de capital, bancar și imobiliare

Reading Time: < 1 minut

Dentons a angajat 10 avocați în biroul său din București, consolidând astfel domeniile de practică cheie precum M&A, piețe de capital, bancar, imobiliare și concurență, anunță firma de avocatură, într-un comunicat de presă.

 „În ciuda unui 2020 instabil și imprevizibil, Dentons continuă să acorde prioritate României ca piață cheie și prevede o creștere puternică în 2021. Pentru a satisface cererea clienților, ne propunem să ne extindem în următorii 1-2 ani în practici și sectoare cheie precum drept fiscal, soluționarea litigiilor, TMT, M&A și altele, a declarat Perry Zizzi, Managing Partner și coordonator al practicii M&A la Dentons România.

Campania de recrutare face parte din strategia firmei „Dentons România 2.0”, lansată de Perry Zizzi la preluarea mandatului de Managing Partner, care se concentrează pe construirea unei echipe puternice și pe atragerea de talente de top de pe piață pentru a satisface în mod eficient nevoile clienților într-un climat economic care evoluează rapid.

În 2020, biroul Dentons din București a ajuns să aibă cea mai mare practică bancară din țară: 14 avocați cu experiență locală, regională și globală și singura firmă cu capabilități locale în dreptul românesc, dreptul englez și dreptul din New York, inclusiv liderii de piață Simona Marin și Simon Dayes. La începutul anului 2021, firma și-a consolidat și practica de M&A, angajându-l pe partenerul Cristian Popescu să se alăture unei echipe extinse în domeniul M&A, formată din 15 avocați.

 ”Cu această echipă extinsă, noi, la Dentons București, suntem bine poziționați pentru a consilia clienții din zone cheie și a-i ajuta să navigheze prin situațiile neprevăzute pe care le va aduce anul acesta. În același timp, suntem încrezători că România oferă în continuare multe oportunități. Pentru 2021, anticipăm o creștere în domenii precum logistică, agricultură, energia regenerabilă, precum și a fondurilor de risc in tehnologie”, a adăugat Perry Zizzi.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: