Stiri Tech

Depanero își automatizează operațiunile prin platforma de low-code Aurachain

16 iun. 2021 2 min

Depanero își automatizează operațiunile prin platforma de low-code Aurachain

Reading Time: 2 minute

Depanero, cea mai mare firmă de service electro-IT din România, parte din grupul eMAG, își accelerează strategia de digitalizare operațională prin intermediul platformei de low-code care permite dezvoltarea de soluţii digitale pentru automatizarea proceselor de business, precum şi a aplicaţiilor tip smart contract.

Sisteme multiple

Prin aplicațiile dezvoltate pe platforma Aurachain, care va integra sisteme multiple precum SAP, API sau BI Tools, Depanero va automatiza o plajă largă de activități, de la cele mai simple procese până la cele mai complexe operațiuni, precum generarea unui inventar de piese de schimb, a AWB-urilor pentru livrare sau a facturilor.

Beneficii economice

Folosind tehnologia platformei Aurachain, Depanero va îmbunătăți astfel platforma de Service Management, transformare care vizează beneficii economice, operaționale și de servicii. Astfel, va fi posibilă automatizarea rapidă a proceselor specifice de service, precum și obținerea trasabilității complete a cazurilor care intră în fluxul  operațional din platformă. În plus, calitatea experienței de utilizare este îmbunătățită semnificativ.

„Pentru Depanero, eficientizarea și simplificarea operațiunilor au reprezentat întotdeauna o prioritate. Platforma Aurachain automatizează procese de business și sarcini de rutină, mari consumatoare de timp, ceea ce ne va permite să ne concentrăm mai bine pe activitățile cu adevărat importante, și anume îmbunătățirea experienței clienților și a relației cu partenerii și furnizorii”, a declarat Claudiu Florescu, Platforms Manager la Depanero.

Avantaje low-code

Tehnologia low-code reduce semnificativ costurile de dezvoltare, permițând companiilor să-și adapteze rapid procesele la cerințe noi de business. Timpul de introducere a unui produs sau serviciu pe piață este diminuat, fiind facilitat și suportul tehnologic necesar pentru eventualele schimbări operaționale și pentru obiective noi. Noul sistem facilitează definirea datelor care trebuie captate, precum și a regulilor prestabilite din fluxul Depanero. Asigurarea bunelor practici pentru operațiunile interne se desfășoară mult mai simplu.

Tehnologia low-code demonstrează încă o dată necesitatea în piață pentru soluțiile pe care le oferă. Rapiditatea, eficiența și siguranța cu care putem produce și implementa schimbările necesare în cadrul organizațiilor devin reper în industrie. Suntem bucuroși să fim cei care susțin demersurile de automatizare amplă ale companiei Depanero”, spune Ramona Sammouh (foto), Head of Customer Success la Aurachain.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: