Companii Stiri

Jerry’s Pizza a inaugurat prima unitate din Craiova, după o investiție de 150.000 de euro

14 oct. 2021 2 min

Jerry’s Pizza a inaugurat prima unitate din Craiova, după o investiție de 150.000 de euro

Reading Time: 2 minute

Jerry’s Pizza, unul dintre cei mai importanți operatori din segmentul delivery și take-away de pe piața autohtonă, a inaugurat primul magazin din Craiova, în urma unei investiții de 150.000 de euro.

Compania estimează vânzări în valoare de aproximativ 450.000 de euro pentru primele 12 luni de la deschiderea acestei unități.

Noul magazin este situat central, pe Calea București nr. 8, și are o echipă formată din 30 de angajați. Aceștia au fost instruiți în cadrul mai multor unități Jerry’s Pizza din București, unde timp de trei luni au trecut prin toate etapele de pregătire tehnică și familiarizare cu standardele de producție ale companiei. Jerry’s Pizza a alocat aproximativ 20% din totalul investiției în formarea profesională a echipei.

„Craiova este unul dintre orașele importante ale țării, cu un potențial mare de dezvoltare pe segmentele delivery și take-away, iar pentru noi aceste două segmente reprezintă peste 95% din  totalul activității. Decizia de a intra pe piața din Craiova urmărește strategia de dezvoltare pe termen lung a companiei și dorința de a livra cât mai multor consumatori din România produsele noastre.”

Jerry Dauteuil, General Manager Jerry’s Pizza

Livrarea în Craiova este gratuită pentru comenzile de minimum 30 de lei, iar în perioada 14-17 octombrie, clienții care comandă cu livrare vor beneficia vor primi gratuit o pizza de 25cm, la alegere dintre Pizza Classic sau Pizza Carnivor. 

Jerry’s Pizza a adus în 1997 în premieră în România pizza în stil american, New York Style, cu blat întins manual, pe mălai, dar și sistemul „make your own pizza” prin care clientul își poate alege combinația preferată de toppinguri.

Anul acesta, Jerry’s Pizza mai are în plan inaugurarea unui alt magazin în țară și estimează o creștere de 10% a cifrei de afaceri pe întreg lanțul de magazine, comparativ cu 2020. Recent, compania a lansat o nouă versiune a aplicației mobile pentru Android, iar în curând va fi relansată și versiunea pentru iOS, precum și o nouă platformă web pentru comenzi online.

În prezent, Jerry’s Pizza deține 23 de magazine și o echipă de peste 650 de angajați, iar zona de livrare acoperă integral orașele București, Ploiești, Pitești, Brașov, Constanța, Craiova, Balotești, Bragadiru, Popești-Leordeni și parțial zonele limitrofe acestora.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: