Lifestyle Tech

Deschis în pandemie: Cum arată noul magazin Apple din Bangkok

aug. 13, 2020 2 min

Deschis în pandemie: Cum arată noul magazin Apple din Bangkok

Reading Time: 2 minute

Apple a deschis recent cel mai mare magazin al său din Thailanda, Apple Central World, o bijuterie arhitecturală cu pereți din sticlă care imită forma unui copac uriaș. Magazinul se află lângă celebra intersecție Ratchaprasong din capitala thailandeză.

Designul realizat de Foster + Partners Architecture are în centru un „trunchi” din lemn, care se desface în partea superioară pentru a forma acoperișul magazinului. O scară în spirală îmbracă „trunchiul” și permite accesul de la un nivel la altul, dar clienții pot folosi și un lift cilindric.

„Suntem entuziasmați să vedem cum vizitatorii vor descoperi acest magazin cu adevărat unic din Ratchaprasong. Prin sesiunile Today at Apple și echipa fenomenală care va întâmpina comunitatea locală cu servicii și ajutor de excepție, așteptăm cu mare drag clienții să experimenteze Apple Central World”, a declarat Deirdre O’Brien, vicepreședinte Apple pentru Retail + People.

Accesul în magazin se poate face și de la parter, dar și de la etaj, care are o legătură directă către stația de transport public (Skytrain) și către cel mai mare centru comercial din Bangkok.

Magazinul este înconjurat de o piațetă cu copaci și bănci, o oază în metropola asiatică aglomerată, dar și un loc ideal pentru socializare, cu respectarea regulilor de distanțare ale perioadei actuale.

Sesiunile Today at Apple, la care vor participa artiști, muzicieni și creativi din Bangkok, vor fi găzduite de zona de Forum, centrată în jurul unui videowall.

Produsele Apple sunt amplasate la parter, pe birouri mari din lemn care așezate radial în jurul „trunchiului de lemn”. Tot la parter este și zona de Boardroom, dedicată antreprenorilor și dezvoltatorilor locali care pot primi sfaturi specializate de la membrii echipei Apple.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: