BizRemote by certSIGN Business Companii Lifestyle Stiri

Disneyland Paris se redeschide gradual din 15 iulie

23 iun. 2020 2 min

Disneyland Paris se redeschide gradual din 15 iulie

Reading Time: 2 minute

Disneyland Paris, ce include Disneyland Park, Walt Disney Studios Park, Disney Newport Bay Club hotel și Disney Village, se redeschide, gradual, începând cu 15 iulie 2020.

Redeschiderea parcului este făcută în conformitate cu recomandările Guvernului francez și ale autorităților fiind, de asemena, discutată cu Reprezentanții Uniunii Comitetului Social și Economic (CSE).

Se vor redeschide, tot gradual, și câteva hoteluri, între acestea numărându-se Disney Hotel Cheyenne, pe 20 iulie, Disney Hotel Santa Fe pe 3 august și Disneyland Hotel pe 7 septembrie. Disney Sequoia Lodge Hotel și Disney Davy Crocket Ranch rămân închise pe perioada verii, data deschiderii urmând a fi anunțată ulterior.

Redeschidere cu măsuri de siguranță

Măsurile de redeschidere gradual includ limitarea numărului de vizitatori, achiziția în avans a biletelor și rezervări prealabile pentru a putea gestiona densitatea de vizitatori și pentru a respecta normele de distanțare fizică. Anumite experiențe, spectacole sau evenimente nu vor fi disponibile sau pot suferi modificări înainte de deschiere, în funcție de evoluția măsurilor sanitare și de siguranță și de celealte măsuri impuse de autoritățile publice. Între acestea se numără Disney Stars on Parade și spectacolele Disney Illuminations care vor reveni la o dată ulterioară.

Spectacolele ”The Lion King: Rhythms of the Pride Lands” și ”Jungle Book Jive” vor reveni pe parcursul verii.

Deși întâlnirile vor fi suspendate temporar, personajele Disney vor fi prezente în parc și vor interacționa cu oaspeții în moduri noi, distractive.

Atracții precum locurile de joacă și experiențele de costumare nu vor fi disponibile temporar. Serviciile FastPass vor fi suspendate pentru a permite gestionarea optimă a accesului turiștilor la atracții. Personajele și oaspeții de la 11 ani în sus vor fi obligați să poarte măști pe durata prezenței în parc.

Cum poți rezerva și cumpăra bilete la Disneyland Paris

Un nou sistem de rezervare online este disponibil începând din luna iulie. Pentru a le asigura accesul, oaspeții care dețin sau cumpără bilete nedatate trebuie să se înregistreze și să își facă rezervare prin intermediul sistemului online pentru a obține o rezervare de intrarea în parc înainte de sosire. Oaspeții care au deja un bilet datat nu trebuie să se înregistreze, având intrarea garantată. De asemenea, oaspeților cu pachete care includ accesul în parc li se asigură accesul în parc pe toată durata șederii nefiind necesară utilizarea noului sistem de rezervare.

Biletele și pachetele turistice sunt disponibile la vânzare pe website-ul parcului, prin serviciul call center al Disneyland Paris și la partenerii oficiali de călătorie, însă în număr limitat în etapa inițială de deschidere. Vânzările la casa de bilete nu este disponibilă.

Pentru a oferi oaspeților flexibilitate maximă, noile condiții de rezervare permit anulări și modificări ale sejururilor la hotelurile Disney fără taxe, oricând cu șapte zile înainte de data sosirii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: