BizRemote by certSIGN Lifestyle Stiri

Românii au prins gustul destinațiilor exotice. Noi zboruri charter, în primele luni ale anului

5 ian. 2021 2 min

Românii au prins gustul destinațiilor exotice. Noi zboruri charter, în primele luni ale anului

Reading Time: 2 minute

Cinci curse directe spre Hurghada, Zanzibar, Ras al Khaimah-Dubai, Republica Dominicană și Maldive sunt organizate, în premieră, din București și Cluj-Napoca, în vacanța intersemestrială a elevilor, după cererea peste așteptări înregistrată pentru destinațiile exotice de revelion.

17 zboruri directe, în total, sunt lansate spre Hurghada, Maldive, Zanzibar, Punta Cana, Ras al Khaimah, între 14 ianuarie și 11 martie, ca alternativă, în pandemie, la vacanțele la schi organizate în această perioadă în anii anteriori. Turoperatorul Paralela 45 mizează pe faptul că începerea campaniei de vaccinare le dă oamenilor și mai multă încredere să călătorească.

Zborurile pentru vacanța elevilor sunt programate începând cu data de 26 ianuarie de la București spre Maldive, Hurghada, Zanzibar și Ras al Khaimah, iar de la Cluj-Napoca spre Zanzibar în 29 ianuarie și spre Maldive în 30 ianuarie. Cu reduceri de până la 35% pentru unele hoteluri, vacanța în Hurghada costă de la 434 de euro/persoană/7 nopți, în Zanzibar, de la 1.945 de euro/persoană/7 nopți, iar în Ras al Khaiman, de la 658 de euro/persoană/7 nopți. Pentru zborurile de la Cluj-Napoca, vacanțele costă de la 1.898 de euro/persoană/7 nopți în Zanzibar și 1.390 euro/persoană/6 nopți în Maldive.

“De revelion, în premieră pentru noi, am oferit vacanțe pe curse charter în destinații exotice unde se mergea iarna pe curse de linie și tot pentru prima dată, unele zboruri au fost realizate cu avioanele companiei naționale Tarom. Mai mult de 1.000 de români au fost în vacanța de revelion în Maldive și Zanzibar, ca alternativă la zonele de schi, închise deocamdată, sau pentru că și-au dorit o vacanța în locurile unde temperaturile sunt cu mult mai mari față de România”, declară Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Pentru cei care nu au mai găsit locuri de revelion, cele trei zboruri charter spre Maldive, lansate treptat, și una spre Zanzibar, fiind ocupate în totalitate, cursele directe noi spre Maldive sunt disponibile, săptămânal, de la București, în perioada 14 ianuarie – 1 februarie. Alte 7 sunt oferite pentru cei care vor o vacanță în Punta Cana, în perioada 28 ianuarie – 11 martie.

“Începerea vaccinării e semnalul că lucrurile se normalizează, oamenii vor avea mai multă încredere să călătorească și din ce în ce mai multe țări vor fi deschise pentru turism. Vom căuta noi și noi variante de călătorie, adaptându-ne situației, așa cum am făcut permanent în ultimele luni, pentru a susține dorința oamenilor de călătorie și relaxare”, precizează CEOul Paralela 45.

foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: