Marketing Stiri

Divizie de traininguri și stil de viață sănătos pentru zona corporate

6 feb. 2018 2 min

Divizie de traininguri și stil de viață sănătos pentru zona corporate

Reading Time: 2 minute

Căutați un workshop de nutriție sau unul de viață sănătoasă și sport? Adrenallina Sports PR & more, prima agenție de PR și evenimente din România nișată pe sport, viață sănătoasă și wellness, a lansat, recent, o divizie de programe de training de acest gen. Trainingurile sunt adresate angajaților din mediul corporate și se prezintă sub conceptul Feel the Energy.

Programele sunt realizate în funcție de obiectivele companiei precum și de nevoile specifice ale oamenilor din echipă. Acestea includ: workshop-uri de nutriție, viață sănătoasă, echilibru/ wellness, sport/ mișcare/ flexibilitate și mobilitate la birou, inspirație prin sport, dar și antrenamente sportive adresate echipelor corporate care se pregătesc pentru un obiectiv sportiv.

Agenția a dezvoltat o echipă dedicată acestei divizii: specialiști în nutriție, antrenori fitness, sportivi (amatori & profesioniști), dar și un profesionist în zona HR, pentru partea de diagnoză organizațională a nevoilor, aferentă participanților în program.

O parte dintre programele de training Feel the Energy se regăsesc aici.

Adrenallina Sports PR & more a dezvoltat în ultimii ani și o platformă de conferințe business signature, axate pe educație și dezbatere în domeniile marketing prin sport, strategii de comunicare și campanii ale brandurilor de health și wellness, iar anul acesta va lansa o serie de Conferinte pe subiectul fidelizarea și motivarea angajaților. Detalii despre evenimentele Adrenallina, aici.

Adrenallina Sports PR & more este parte a Adrenallina Media, ce cuprinde şi www.adrenallina.ro, o platformă de sport de anduranță şi aventură din România în alergare, ciclism, triatlon.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: