Companii Stiri

Doar 20% dintre angajați se așteaptă să primească primă de Crăciun

22 dec. 2020 < 1 min

Doar 20% dintre angajați se așteaptă să primească primă de Crăciun

Reading Time: < 1 minut

Aproape 20% dintre angajaţii care au participat la un sondaj BestJobs se aşteaptă să primească prime de Crăciun din partea angajatorului, în timp ce puţin peste 40% dintre angajaţi speră să primească măcar un cadou simbolic din partea angajatorului, scrie Agerpres.

De asemenea, aproape trei sferturi dintre respondenţi sunt convinşi că valoarea cadourilor sau a primelor pe care le vor primi în acest an nu va fi mai mare decât cea a primelor sau cadourilor primite cu ocazia sărbătorilor de anul trecut, conform comunicatului BestJobs.

„Aproape 30% dintre angajaţi se aşteaptă ca bugetul de cadouri să fie sub 400 lei anul acesta, puţin peste 17% cred că valoarea bonusului sau cadoului primit de Crăciun din partea firmei va fi de până în 1.000 lei şi doar 5% se aşteaptă să fie răsplătiţi de angajator cu o sumă mai mare de 1.000 lei”, potrivit comunicatului BestJobs.

În ceea ce priveşte cadourile pe care intenţionează să le ofere celor apropiaţi de sărbători, puţin peste 25% dintre respondenţii la sondaj vor aloca în acest an între 100 şi 300 de lei, 14% au în plan să cheltuiască până la 500 de lei, iar 13% au pentru Crăciun şi Revelion un buget de cadouri sub 100 de lei, se precizează în comunicat.

Peste 70% dintre respondenţi afirmă că îşi vor petrece şi Crăciunul şi Revelionul acasă, cu familia, menţionează BestJobs.

Sondajul a fost efectuat în perioada 5-18 decembrie 2020, pe un eşantion de 1.211 de utilizatori de internet din România.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: