fbpx
Antreprenori Stiri

Doar 5 zile pentru a te înscrie la competiția Creative Business Cup 20172 min

08/06/2017 2 min read

Doar 5 zile pentru a te înscrie la competiția Creative Business Cup 20172 min

Reading Time: 2 minute

Antreprenorii din industriile creative pot aplica online până pe 12 iunie la competiţia Creative Business Cup 2017. Câştigătorul poate ajunge în Copenhaga pentru a-şi susţine ideea de afacere. Odată selectat, intră în marea comunitate a antreprenorilor creativi sprijiniţi să-şi dezvolte o afacere de succes cu vizibilitate. În plus, câştigătorul va reprezenta România la competiţia internaţională din Copenhaga, unde va susţine un pitch în faţa unor parteneri şi investitori internaţionali.

Mai sunt 5 zile ca să intri în competiția internațională Creative Business Cup 2017 și să te alături comunității de creativi dispuși să-și îndeplinească visul – o afacere creativă, sustenabilă financiar.

Creative Business Cup este competiția internaționala la care participă sute de start-up-uri din sectorul industriilor creative, din peste 60 de țări, fiind o platformă de promovare și finanțare pentru produse/ servicii care au potențial de a fi scalabile pe piața globală.

România participă, pentru al șaselea an, la competiția care va avea loc la Copenhaga, în noiembrie 2017. Cei mai creativi antreprenori își vor prezenta ideile pentru a obține atât investiții, cât și premii în bani și servicii de peste 100.000 de euro, bucurându-se de expunere în mediul internațional, în fața investitorilor și a partenerilor.

În România, competiția este organizată de către GEA Strategy & Consulting, companie ce spijină star-up-urile inovatoare prin servicii dedicate și mai multe programe suport, și cu sprijinul Bancii Transilvania.

Înscrierile pentru Creative Business Cup România se vor finaliza pe 12 iunie, în baza unui chestionar ușor de completat de către antreprenori, cuprinzând detalii despre ideea de business (descrierea pieței, nevoia identificată, echipa), care se regăsește online.

Vor intra în concurs cele mai bune idei din domeniile: design, arhitectură, arte și meșteșuguri, publicitate, film, video și fotografie, artele spectacolului, muzică, modă, gastronomie, edituri și presă, radio și televiziune, software, aplicații pe computer și publicații virtuale, jucării și jocuri.

Câștigătorul selecției românești va concura pentru titlul de World’s Best Creative Entrepreneur și-și va susține ideea în fața unui juriu format din peste 20 de experți internaționali, la Copenhaga, una dintre cele mai efervescente capitale europene din punctul de vedere al designului și industriilor creative.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *