Companii Stiri

Coca-Cola Lime, în premieră în România

12 oct. 2016 < 1 min

Coca-Cola Lime, în premieră în România

Reading Time: < 1 minut

Coca-Cola România lansează, în premieră, Coca-Cola Lime, o băutură răcoritoare autentică cu aromă de lămâie verde care, în acest moment, este disponibilă doar în România.

Produsul intră pe piață cu o atitudine îndrăzneață și se adresează – sub sloganul In a world full of lemons, #BeMoreLime – tuturor persoanelor care ies din tipare, se exprimă neconvențional, își construiesc propria individualitate și își asumă acest statut.

Alegerea noii arome a venit din dorința de a adăuga gustului clasic de Coca-Cola o nouă aromă, diferită. Iar lime-ul este opțiunea aleasă – fiind acel ingredient modern, care se completează perfect cu o atitudine autentică și nonconformistă.

Această variantă de Coca-Cola Lime a fost dezvoltată pentru România, la solicitarea echipei locale pentru a răspunde preferințelor consumatorilor români și trendurilor curente de consum.

Începând cu luna octombrie, odată cu lansarea noului produs la nivel național, Coca-Cola Lime își propune să inspire consumatorii să fie more lime printr-o campanie îndrăzneață care promovează autenticitatea. Aceasta va aduce în prim plan povești locale adevărate care ilustrează viața unor persoane originale, ieșite din convențional, care și-au asumat să trăiască altfel. Noi experiențe digitale, concursuri cu premii surpriză și execuții dedicate instore vor completa această campanie.

Coca-Cola Lime este îmbuteliată local, în fabrica din Ploiești și este disponibilă într-o gamă largă de ambalaje – sticla NRGB de 250 ml, sticla RGB și doza de 330 ml, sticlele PET de 500 ml, 1,25 l și 2 l). Noua băutură răcoritoare va fi distribuită la nivel național, atât în magazinele din comerțul tradițional și modern, cât și în unitățile horeca.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: