Marketing Stiri

Dolce far niente cu Peroni Ambra

16 iul. 2018 2 min

Dolce far niente cu Peroni Ambra

Reading Time: 2 minute

Peroni Nastro Azzurro inaugurează pentru al doilea an consecutiv Riviera Peroni al Café del Mar. Spațiul din Mamaia va fi deschis până la finalul verii și le propune vizitatorilor o vară inspirată de stilul “dolce far niente” şi o serie de evenimente.

Peroni Ambra este o băutură de tip aperitiv, care îmbină prospețimea și gustul răcoritor Peroni Nastro Azzurro cu Chinotto – un citric rar, autentic italian, cultivat și recoltat în regiunea Liguria din Nord-Vestul Italiei. Peroni Ambra se servește cu gheață și coajă de portocală.

Pentru a completa experienţa italiană la malul mării, Peroni Nastro Azzurro şi Café del Mar Mamaia invită pasionaţii de muzică live să se bucure la fiecare două săptămâni de Una Notte Italiana, alături de artiştii italieni Giorgio Ciabatoni şi Don Miché.

Calendarul evenimentelor găzduite de către Riviera Peroni al Café del Mar Mamaia vor fi comunicate pe site-ul și pe pagina de Facebook Peroni Nastro Azzurro, precum şi pe pagina de Facebook Café del Mar Mamaia.

Peroni Nastro Azzurro lansează o provocare către consumatori şi îi invită să adopte stilul relaxat şi optimist al italienilor pentru a descoperi #LaGrandeItalia, o stare de spirit prezentă pretutindeni, printr-un concurs online derulat pe peroniitaly.ro, prin care aceștia pot câștiga, prin tragere la sorți, o croazieră pentru două persoane la Marea Mediterană sau săptămânal, weekenduri pentru două persoane la Riviera Peroni al Café del Mar Mamaia.

Mai multe detalii sunt disponibile aici

În plus, începând cu 20 iulie și până la finalul verii, vizitatorii au şansa să participe la o serie de concursuri pe plajă prin care, la achiziţia produselor Peroni Nastro Azzurro (Piccola, Ambra sau draught) pot câștiga accesorii ideale pentru o vacanță la mare. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: