Marketing Stiri

Donatii pentru Spitalul Marie Curie

17 dec. 2015 < 1 min

Donatii pentru Spitalul Marie Curie

Reading Time: < 1 minut

Sun Plaza a lansat campania umanitara “Impreuna daruim aripi de bucurie” pentru Spitalul Marie Curie din Bucuresti.

Prima initiativa a acestei campanii s-a petrecut in dupa-amiaza zilei de 16 decembrie cand micutii pacienti din sectiile de oncologie si ortopedie ale Spitalului Marie Curie au participat la o serie de momente artistice sustinute de magicianul Teo, tenorul Vlad Mirita si baritonul Iordache Basalic.

Pe langa momentele artistice, Sun Plaza a oferit spitalului sute de consumabile, jucarii si produse de igiena personala, ca raspuns la nevoile diferitelor sectii medicale.

Initiativa “Impreuna daruim aripi de bucurie” continua in perioada 18 decembrie 2015 – 31 ianuarie 2016 in incinta centrului comercial Sun Plaza. Cei care doresc sa ii sprijine pe copiii internati in Spitalul Marie Curie sunt invitati sa depuna donatii in bani in urna special amenajata.

Totodata, donatii pentru campania “Impreuna daruim aripi de bucurie” pot fi facute direct in contul RO49BPOS85202606441RON01. 

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie are o capacitate de 473 de paturi si trateaza pacienti cu patologii grave si foarte grave din intreaga tara.

22611 de copii au trecut pragul Spitalului Marie Curie in 2014, pentru a fi tratati. Iar In foarte multe cazuri, diagnosticul a fost neiertator: cancer – boala care rapeste, an de an, bucuria a peste 500 de copii romani. In Romania, rata medie de vindecare a micutilor bolnavi este de 30-60%, in functie de specificul bolii. Iar vindecarea depinde adesea nu doar de dedicarea medicilor, ci si de accesul la medicamente costisitoare, de consiliere psihologica, de un stil de viata supus unor reguli stricte, care impovareaza peste masura familia copilului bolnav, atat financiar, cat si emotional. Din fericire, depistat la timp si tratat corect, cancerul la copii raspunde mult mai bine la tratament decat la adulti, in ciuda diagnosticarii mult mai dificil de realizat.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: