BizRemote by certSIGN Companii Stiri

Yellow.Menu și Impetum Group oferă gratuit mese calde pentru personalul medical din Capitală

25 mart. 2020 2 min

Yellow.Menu și Impetum Group oferă gratuit mese calde pentru personalul medical din Capitală

Reading Time: 2 minute

Companiile Yellow.Menu și Impetum Group vin în sprijinul celor din prima linie (cărora nu le putem mulțumi îndeajuns, personalului medical și auxiliar din spitale) și demarează campania #FarfuriiLaDatorie. Cele două companii oferă gratuit mese proaspete, pentru oamenii care luptă pentru sănătatea noastră în fiecare zi, ore în șir fără repaos.

Platforma de food delivery Yellow.Menu, alături de Impetum Group, se angajează să asigure o masă caldă întregului personal medical și auxiliar din Spitalul Matei Balș, urmând să își extindă ajutorul și către alte spitale, centre de carantină din București sau persoane în vârstă, cu dizabilități, care nu se pot deplasa în această perioadă.

Yellow.Menu, serviciul de catering, va livra medicilor și personalului medical auxiliar preparate special pregătite de bucătari chefi, în cele mai sigure condiții de ambalare și livrare.

„De când am văzut cât de multe se schimbă din cauza coronavirusului COVID-19, am simțit nevoia să ne păstrăm valorile și să apreciem eforturile celor care luptă pentru noi. Să faci bine și să îi vezi și pe alții dornici de fapte bune este poate cel mai bun lucru pentru starea de panică din această perioadă. Îmi doresc ca acest demers să fie preluat de cât mai mulți oameni, ca să putem ajunge oriunde este nevoie de noi”, a declarat Florin Stoian, fondator Yellow Menu.

#FarfuriiLaDatorie!

Campania va fi inaugurată cu Spitalul Matei Balș, unul dintre spitalele greu încercate în această perioadă. Cele două companii aliate în acest demers își propun să ajungă în cât mai multe dintre unitățile medicale aflate în carantină. Lista spitalelor unde vor fi asigurate mese calde pentru cadrele medicale rămâne deschisă.

„Lansez un apel de solidaritate către mediul de business românesc. Astăzi, medicii sunt eroii noștri și valoarea pe care trebuie să o protejăm, în mâinile cărora stă viitorul nostru, al copiilor și al companiilor pe care le-am construit de la zero. Ne apără sănătatea și reușesc cu o forță extraordinară să se păstreze lucizi, să înfrunte pericolele. Oamenii aceștia au nevoie să ne suflecăm mânecile și să ajutăm, de la distanță, în singurul mod în care putem. Fiecare zi în care suntem cu familiile noastre li se datorează. Să nu uităm asta”, a declarat Andrei Cionca, CEO Impetum Group.

Oricine își dorește să ajute și să își arate aprecierea pentru personalul medical se poate alătura campaniei și trimite farfurii la datorie. Yellow.Menu pune la dispoziția clienților și a companiilor care vor să doneze posibilitatea de a comanda #FarfuriiLaDatorie direct de pe site sau din aplicația de mobil, pe care le vor livra către spitalele și centrele de carantină din Capitală: www.yellow.menu

„Voi stați acasă, iar noi livrăm #FarfuriiLaDatorie pentru voi!” este mesajul celor de la Yellow.Menu, care vor face livrări pe tot parcursul săptămânii, inclusiv în weekend.

Credit foto: ID 143240465 © GolubovyDreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: