Business

Două etaje noi de co-working în București

8 iul. 2019 < 1 min

Două etaje noi de co-working în București

Reading Time: < 1 minut

Ultimul an a adus eferverscență pe zona spațiilor de co-working din România, iar 3house tocmai a anunțat extinderea pe încă două etaje a spațiului de co-working 3house Universitate, din București, unde investiția totală a depășit 900.000 de euro.

Astfel, suprafața oferită în clădire a crescut de aproape trei ori, până la 1.700 mp, iar compania are în plan o nouă locație de 3.400 mp, care va fi deschisă în toamna acestui an în clădirea Equilibrium, dezvoltată de Skanska în Floreasca.

Spațiul de co-working 3house Universitate, de pe pe strada Tudor Arghezi, avea un grad de ocupare de 90% înainte de inaugurarea celor două noi etaje, având o capacitate de până la 200 de persoane distribuite în zone amenajate pentru a primi echipe în birouri dedicate, 2 zone de open-space, spații de ședințe și un spațiu modular pentru evenimente, cu o capacitate de până la 120 de persoane.

„În curând vom deschide și prima cafenea-bistro în această locație, urmând să ducem conceptul mai departe și în proiectul de la 3house Floreasca”, spune Vlad Craioveanu – CEO și fondator al 3house și Impact Hub România.

Conceptul 3house oferă birouri complet echipate și mobilate pentru echipe de diferite mărimi, zone de co-working și de relaxare, săli de ședințe, un spațiu de evenimente și un bistro marcă proprie. Acestora li se adaugă servicii integrate pentru companii și echipele lor, dar și beneficii axate pe creșterea calității vieții individuale. Birourile 3house all-inclusive au fee-uri care variază de la 25 de euro (acces ad-hoc) până la 100-250 euro/lună în zona de co-work sau prețuri construite specific pe nevoia fiecărei companii, pentru birourile de echipă. În total, anul acesta 3house va opera un spațiu total de peste 5.000 mp de spații de co-work.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: